ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Το CAS μείωσε την ποινή του σε δύο αγωνιστικές

PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Το CAS αποφάσισε να κάνει δεκτή εν μέρει την προσφυγή του Νεϊμάρ και έτσι του μείωσε την ποινή του κατά μία αγωνιστική για τις δηλώσεις του σε βάρος της UEFA.

Η διαμάχη του Νεϊμάρ με την UEFA ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (17/9) στις δικαστικές αίθουσες του CAS. Όλα, όμως, είχαν ξεκινήσει αρκετούς μήνες νωρίτερα και για την ακρίβεια τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Νεϊμάρ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για το ξέσπασμα του στο instagram μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία από την UEFA, είχε χρησιμοποιήσει ακραίες εκφράσεις για τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση της Παρί με τη Γιουνάιτεντ, για το πέναλτι που έστειλε την ομάδα του Μάντσεστερ στους 8 του Champions League. Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της Παρί είχε γράψει " Αυτό είναι αηδιαστικό. Έβαλαν τέσσερις ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο να κοιτάζουν στην κάμερα το slow-motion. Αυτό δεν υπάρχει! Πως έπρεπε δηλαδή να βάλει τα χέρια του πίσω από την πλάτη; Άντε γ@μηθε....ε".

Τον περασμένο Ιούνιο ο Νεϊμάρ προσέφυγε στο CAS ζητώντας να μειωθεί η ποινή του. Τελικά το πρωί της Τρίτης (17/9) το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο αποφάσισε να μειώσει την ποινή του Βραζιλιάνου κατά μία.

Αυτό σημαίνει ότι ο Νεϊμάρ θα είναι ξανά στη διάθεση του Τούχελ για το ματς με την Κλαμπ Μπριζ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Champions Fantasy League τουρνουά στο Stoiximan.gr με εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 100.000€! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ