ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση βιασμού

Brazil's Neymar puts his hand over his chest during the national anthem, prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar puts his hand over his chest during the national anthem, prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner) AP

Όπως αποκαλύπτει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων που επικαλείται πηγές των βραζιλιάνικων Αρχών, η υπόθεση βιασμού για την οποία ο Νεϊμάρ βρισκόταν κατηγορούμενος, θα μπεί στο αρχείο.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων που επικαλείται πηγές των βραζιλιάνικων Αρχών, η υπόθεση βιασμού για την οποία ο Νεϊμάρ βρισκόταν κατηγορούμενος, θα μπει στο αρχείο και δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο λόγος είναι πως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του μοντέλου, Najila Trindade Mendes de Souza, η οποία είχε καταγγείλει ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε ξενοδοχείο τον Μάιο.

Η εισαγγελία στη Βραζιλία απέσυρε τις καταγγελίες εναντίον του για βαισμό, ως αβάσιμες. Επομένως, κλείνει η υπόθεση και ο Νεϊμάρ ξεμπλέκει. Η αστυνομία του Σάο Πάουλο πρόκειται μάλιστα να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου.

Θυμίζουμε πως η Najila Trindade Mendes de Souza όχι μόνο προχώρησε σε καταγγελία κατά του Νεϊμάρ για βιασμό αλλά παραχώρησε και τηλεοπτική συνέντευξη όπου έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το τι συνέβη με τον 27χρονο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε αυτήν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε επίθεση μαζί με βιασμό ενώ παράλληλα με την αποκαλυπτική της συνέντευξη κυκλοφόρησε και video από τον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό "Record TV", διάρκειας ενός λεπτού και μερικών δευτερολέπτων, όπου παρουσιάζει εικόνα και ήχο από το τι συνέβη σε ξενοδοχείο του Παρισιού μεταξύ των δύο.

Νεϊμάρ: Μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση βιασμού

Σε αυτό εμφανίζεται ο Νεϊμάρ να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και το μοντέλο είναι μαζί του, για να σηκωθεί κατόπιν όρθια και να αρχίζει να τον χτυπάει φωνάζοντας: "Θα σε χτυπήσω επειδή με χτύπησες χτες και με άφησες εδώ μόνη".

Στη συνέχεια ο Νεϊμάρ σηκώνεται για να απαντήσει, με τον πατέρα του να βλέπει το video και να παίρνει τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό για να υποστηρίζει πως το υλικό αυτό αποδεικνύει την αθωότητα του γιου του.

"Δεν γίνεται να μην υπερασπιστώ το γιο μου. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μοντάζ στο video. Το μόνο που δείχνει το video είναι πως ο Νεϊμάρ δέχτηκε επίθεση από αυτή τη γυναίκα.

Του επιτίθεται επιδιώκοντας να τον προκαλέσει για να απαντήσει αλλά γίνεται αντιληπτό πως όλο αυτό ήταν μοντάζ. Η αστυνομία αναζητεί ήδη ολόκληρο το video και εκεί θα βρει τις εικόνες που ψάχνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ