ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Επέστρεψε μετά από τρεις μήνες με γκολ και ασίστ

Brazil forward Neymar reacts after scoring a goal during the second half of a friendly soccer match against Colombia, Friday, Sept. 6, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Brazil forward Neymar reacts after scoring a goal during the second half of a friendly soccer match against Colombia, Friday, Sept. 6, 2019, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε ξανά μετά από τρεις μήνες στο φιλικό της Βραζιλίας με την Κολομβία και πέτυχε γκολ και έδωσε ασίστ στο τελικό 2-2. (VIDEO)

Ακριβώς τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό του ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε ξανά σε αγώνα. Ήταν 6 Ιουνίου όταν ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο φιλικό της Σελεσάο με το Κατάρ χάνοντας έτσι το Copa America.

Τώρα αγωνίστηκε ξανά και πάλι με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Ο Νεϊμάρ έπαιξε στο φιλικό με την Κολομβία και έδειξε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο σούπερ σταρ της Παρί δημιούργησε το πρώτο γκολ της Σελεσάο και πέτυχε το δεύτερο. Στο 19' ο Νεϊμάρ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά με τον Κασεμίρο να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ στο 58' διαμόρφωσε το τελικό 2-2 έπειτα από ασίστ του Ντάνι Άλβες. Στο ενδιάμεσο ο Μουριέλ με δύο γκολ (25', 34) είχε ανατρέψει το σκορ για την Κολομβία.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ