ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: "Δεν θα πλήρωνα τόσα πολλά για τη μεταγραφή μου"

Brazil's Neymar, center, duels for the ball with Austria's Alessandro Schopf during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
Brazil's Neymar, center, duels for the ball with Austria's Alessandro Schopf during a friendly soccer match between Austria and Brazil at the Ernst Happel Stadium in Vienna, Austria, Sunday, June 10, 2018. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι τα 222 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν υπερβολικά.

Η απόκτηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν το περσινό καλοκαίρι ήταν η πιο δαπανηρή μεταγραφή με τον σύλλογο της Γαλλίας να δίνει 222 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του. Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί δαπάνησε το ποσό ρεκόρ για να κάνει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, κάτοικο Παρισιού.

Ο ίδιος όμως ποτέ δεν έχει ερωτηθεί, τα άξιζε ή όχι; Ας δούμε τι δήλωσε μετά από σχετική ερώτηση αναφορικά με το αν θα έδινε ο ίδιος τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή του απάντησε αρνητικά:

"Πάντα ήθελα να είμαι ιδιαίτερος. Αυτός ήταν ο στόχος μου απ' όταν ξεκίνησα την καριέρα μου", είπε σε γερμανική ιστοσελίδα ο 26χρονος αστέρας και συνέχισε:

"Παρόλα αυτά δεν είμαι περήφανος για την μεταγραφή-ρεκόρ μου, ούτε για το γεγονός πως είμαι ο πιο ακριβός παίκτης του κόσμου. Είναι απλώς χρήματα και τίποτα παραπάνω. Προσωπικά θα πλήρωνα λιγότερα χρήματα για εμένα".

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Βραζιλία - Ελβετία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ