ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμαρ: Αποκαλυπτική συνέντευξη της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό

Νεϊμαρ: Αποκαλυπτική συνέντευξη της γυναίκας που τον κατηγορεί για βιασμό

Η Βραζιλιάνα μοντέλα που προχώρησε σε καταγγελία κατά του Νεϊμάρ, επιβεβαίωσε μέσω τηλεοπτικής της συνέντευξης πως έπεσε θύμα βιασμού και επιθετικότητας από τον Βραζιλιάνο (VIDEO).

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Νεϊμάρ έχει βρεθεί στη δίνη ενός κυκλώνα, με μοντέλο από την Βραζιλία να έχει προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορώντας τον πως την κακοποίησε σεξουαλικά σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Η άβολη θέση στην οποία βρέθηκε ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός έγινε όμως ακόμα πιο δύσκολη αργά το βράδυ της Τετάρτης, αφού μία ώρα περίπου πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει μέρος σε φιλικό της "Σελεσάο" κόντρα στο Κατάρ ( ενόψει της συμμετοχής της χώρας του στο Copa America που διοργανώνει) βγήκε στον αέρα συνέντευξη του φερόμενου ως θύματός του.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Conexao Reporter του καναλιού SBT, της οποίας αποσπάσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα (ολόκληρη η συνέντευξη είναι προγραμματισμένη να προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα), η Najila Trindade Mendes de Souza έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το τι συνέβη με τον Νεϊμάρ κατηγορώντας τον δημόσια για βιασμό.

"Ήταν επίθεση μαζί με βιασμό", δήλωσε αρχικά το μοντέλο, η οποία παραδέχτηκε πως της άρεσε αρχικά ο Νεϊμάρ και ήθελε να κάνει σεξ μαζί του, με τον Βραζιλιάνο να πληρώνει μάλιστα τα έξοδα για να μπει σε αεροπλάνο και να ταξιδέψει από την Βραζιλία στο Παρίσι για χάρη του.

Brazil's Neymar puts his hand over his chest during the national anthem, prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar puts his hand over his chest during the national anthem, prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner) AP

Εκεί όμως ήταν που τα πράγματα άλλαξαν δραματικά, σύμφωνα με την τηλεοπτική μαρτυρία της Trindade: "Ήταν επιθετικός, εντελώς διαφορετικός από το αγόρι που γνώρισα μέσω των μηνυμάτων.

Από τη στιγμή που ήθελα να είμαι μαζί του είπα OK, θα προσπαθήσω να διαχειριστώ την κατάσταση. Μετά από κάποια φιλιά και αγκαλιές άρχισε να με χτυπάει...

Μετά άρχισε να με πληγώνει πολύ και του ζήτησα να σταματήσει επειδή πονούσα". Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Νεϊμάρ της ζήτησε συγγνώμη, όμως κατόπιν συνέχισε να τη χτυπάει, για να τη βιάσει τελικά χωρίς να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Βραζιιάνα μοντέλο, το όλο σκηνικό έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας στις 15 Μαΐου, με εκείνη και τον Νεϊμάρ να δίνουν το ραντεβού εκεί μετά από μηνύματα που αντάλλαξαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

H Najila Trindade Mendes de Souza κατηγορεί δημόσια για βιασμό τον Νεϊμάρ:

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ