ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ήττα για Ριέκα πριν τον Ολυμπιακό

Νέα ήττα για Ριέκα πριν τον Ολυμπιακό

Η Ριέκα "προδόθηκε" από την άμυνά της, έχασε στην έδρα της (0-2) από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (έπαιζε με 10 παίκτες) και υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα (είχε προηγηθεί αυτή από την Όσιγιεκ) πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. (videos)

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Ριέκα, καθώς αυτή στην έδρα της Όσιγιεκ διαδέχθηκε την Παρασκευή η εντός από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (0-2) για την 5η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του κροατικού πρωταθλήματος.

Σημαντικά προβλήματα στην άμυνα για την αντίπαλο των "ερυθρόλευκων", ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Ζούτα.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησε να πιέζει τη Ριέκα. Η άμυνα της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού ήταν σε κάκιστη κατάσταση κι αυτό επιβεβαιώθηκε στη φάση του 11ου λεπτού.

Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, επικράτησε σύγχυση στην άμυνα της Ριέκα και καθώς η μπάλα δεν απομακρύνθηκε ούτε με την πρώτη, ούτε με τη δεύτερη προσπάθεια, ήρθε από κοντά ο Χιλιανός επιθετικός της ομάδας του Ζάγκρεμπ, Ζούνιορ Φερνάντες να ανοίξει το σκορ.

Η Ριέκα ξεκίνησε έπειτα να ισορροπεί το ματς και να ανακτά την κατοχή της μπάλας. Δίχως, ωστόσο, να καταφέρνει να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λιβάκοβιτς. Στο 40ό λεπτό, ο Ζούτα έκοψε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ο Ζούνιορ Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το δεύτερο γκολ (τόσο προσωπικό όσο και της ομάδας του).

Στο 53' η αντίπαλος του Ολυμπιακού προσπάθησε να μειώσει το σκορ, όταν ο Γκόργκον υποδέχθηκε την μπάλα ύστερα από ωραία κίνηση του Γιέλιτς, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω από την εστία του Λιβάκοβιτς.

Η πίεση που άσκησε η Ριέκα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οδήγησε σε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Λέτσιακς αποβλήθηκε στο 59ο λεπτό αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δεν οδήγησε, ωστόσο, σε μεταβολή του αποτελέσματος με τη Ριέκα να υφίσταται τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τον Ολυμπιακό.

ΡΙΕΚΑ (Κεκ): Σλούγκα, Ζούπαριτς, Έλεζ, Γιέλιτς (81' Τσρνιτς), Κβρίζιτς, Μάρτιτς (64' Εμπέρ), Μπράνταριτς, Γκόργκον, Ζούτα, Μίσιτς, Ματέι (Αγιάγι).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Τσβιτάνοβιτς): Λιβάκοβιτς, Άντολιτς (67' Ντουμπιά), Μπένκοβιτς, Φερνάντες, Γκόγιακ, Ενρίκες (61' Σόσα), Λέτσιακς, Μόρο, Όλμο, Σιγκάλι, Στογιάνοβιτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ