ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Nations League: Τα γκολ των Πρίγιοβιτς και Μπεργκ με Σερβία και Σουηδία

Serbia's Aleksandar Mitrovic is replaced by Aleksandar Prijovic during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Serbia's Aleksandar Mitrovic is replaced by Aleksandar Prijovic during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP

Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και Μάρκους Μπεργκ βρήκαν δίχτυα στους αγώνες του Nations League κόντρα σε Λιθουανία και Ρωσία αντίστοιχα. (VIDEO)

Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν στα παιχνίδια του Nations League το βράδυ της Τρίτης οι Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και Μάρκους Μπεργκ.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία και έκανε το 3-1 στο 71' της αναμέτρησης με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα από τα δεξιά.

Όσο για τον Μπεργκ βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι της Σουηδίας με αντίπαλο τη Ρωσία. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έκανε το 2-0 στο 72' με πλασέ από κοντά. Ο Μπεργκ με αυτό το γκολ έδωσε τη χαριστική βολή στη Ρωσία και έστειλε την ομάδα του στο Final-e του Nation League.

Δείτε τα δυο γκολ:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ