ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Τριπλό ενδιαφέρον για τον Μέρτενς

Napoli's Dries Mertens kicks the ball during an Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Dries Mertens kicks the ball during an Italian Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Nov. 2, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Ντρις Μέρτενς της Νάπολι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και στην Ιταλία επιμένουν πως τον θέλουν τρεις ομάδες. Για τον 32χρονο Βέλγο ενδιαφέρονται οι: Άρσεναλ, Γιουβέντους και Ρόμα.

Τρεις ομάδες φέρονται έτοιμες να κοντραριστούν για χάρη του Ντρις Μέρτενς της Νάπολι. Ο έμπειρος winger μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι Ναπολιτάνοι σκοπεύουν ν' ακούσουν προτάσεις για την άμεση παραχώρησή του ώστε να έχουν κάποιο κέρδος από τη φυγή του.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία και στην Ιταλία αναφέρουν ότι στο κυνήγι του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή βρίσκονται η Άρσεναλ και η Ρόμα, ενώ διακριτικά παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Γιουβέντους. Τα ρεπορτάζ σημειώνουν ότι τόσο οι Λονδρέζοι όσο και η "Μεγάλη Κυρία" σκοπεύουν να προσφέρουν στην Νάπολι 10 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη οι Ρωμαίοι φέρονται να δίνουν στον παίκτη τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, αλλά με προοπτική για το καλοκαίρι και όχι άμεσα που επιθυμεί η τωρινή του ομάδα. Ο 32χρονος κάνει φέτος καλή σεζόν με 22 συμμετοχές, εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ