ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Θέλει Τοντιμπό για παρτενέρ του Μανωλά

Napoli's Dries Mertens (14) passes the ball as Barcelona's Jean-Clair Todibo defends during the first half of a soccer match Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Lynne Sladky)
Napoli's Dries Mertens (14) passes the ball as Barcelona's Jean-Clair Todibo defends during the first half of a soccer match Wednesday, Aug. 7, 2019, in Miami Gardens, Fla. Barcelona won 2-1. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", η Νάπολι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζαν Κλερ Τοντιμπό σε περίπτωση που ο Καλιντού Κουλιμπαλί μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την περίπτωση του Ζαν Κλερ Τοντιμπό εξετάζει η Νάπολι για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " Mundo Deportivo". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας ο Γάλλος στόπερ της Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Σάλκε, προορίζεται για διάδοχος του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τους "παρτενοπέι" κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα θέλουν να είναι προετοιμασμένοι και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για τον 20χρονο αμυντικό.

Ουσιαστικά, ο Τοντιμπό αναμένεται να αποτελέσει τον παρτενέρ του Κώστα Μανωλά στα στόπερ, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Με τη Σάλκε, στο δεύτερο μισό της σεζόν, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει οχτώ συμμετοχές, παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο στις περισσότερες αναμετρήσεις.

Βέβαια, για να προχωρήσει η μεταγραφή θα πρέπει να συναινέσει κι η "Μπάρτσα", η οποία ζητάει 20-25.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για τον Τοντιμπό έχει δείξει κι η Κολονία, αλλά είναι δεδομένο πως ο ίδιος θα ήθελε να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημά της.

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ