ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ παικτών και διοίκησης

Napoli players pose for photographers prior to the start of the Champions League group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Napoli players pose for photographers prior to the start of the Champions League group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Μετά την ανυπακοή των παικτών της Νάπολι στην τιμωρία που τους επέβαλε η διοίκηση, έρχεται ο οργή του Ντε Λαουρέντις που ετοιμάζει πιο σοβαρές κυρώσεις ακόμα και για τον προπονητή.

Η προβληματική εικόνα της Νάπολι στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει προκαλέσει αναβρασμό και αναταράξεις μεταξύ της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, με τον Κάρλο Αντσελότι να είναι στη μέση προσπαθώντας να κρατήσει τις ισσοροπίες. Όπως όλα δείχνουν όμως, ίσως να μην το καταφέρει αφού ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ετοιμάζει την απόλυσή του.

Μετά την ήττα από την Ρόμα με 2-1, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να βάλει τους ποδοσφαιριστές σε απομόνωση, το περίφημο "ritiro". Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε εξ αρχής την αντίθεσή του με το συγκεκριμένο μέτρο, ενώ οι παίκτες παράκουσαν την εντολή.

Τώρα έρχεται και η οργή του Ντε Λαουρέντις που ετοιμάζει σοβαρές κυρώσεις προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και τον "Καρλέτο".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία οι δύο άνδρες είχαν μία επεισοδιακή τηλεφωνική επικοινωνία, με τον πρόεδρο της Νάπολι να μην συγχωρεί τον 60χρονο τεχνικό για τις δηλώσεις του και την απόφασή του να διαφωνήσει με την τιμωρία. Ο Ντε Λαουρέντις μίλησε με τους δικηγόρους του για τα πιθανά μέτρα που θα έπρεπε να ληφθούν εναντίον των παικτών αλλά και τη δυνατότητα α τερματίσει το συμβόλαιο του Αντσελότι.

Οι κυρώσεις που προβλέπονται θα είναι οικονομικές για τους ποδοσφαιριστές, ενώ το κλαμπ έβγαλε ανακοίνωση για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης.

"Η Εταιρία ανακοινώνει ότι σχετικά με τις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών σε πειθαρχικά θέματα, θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να προασπίσει τα οικονομικά της συμφέροντα, αλλά και θέματα εικόνας. Διευκρινίζουμε πως η ομάδα δεν θα κάνει δηλώσεις στον τύπο μέχρι την ημερομηνία που έχουμε ορίσει".

Photo Credits: AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ