ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Σε ντελίριο οι οπαδοί στην πρώτη προπόνηση του Μανωλά

Νάπολι: Σε ντελίριο οι οπαδοί στην πρώτη προπόνηση του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς φόρεσε τη χακί εμφάνιση της Νάπολι για να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς (VIDEOS).

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού και λατρείας των φίλων της Νάπολι προς το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, τον Κώστα Μανωλά, δεν έχουν σταματημό.

Το βράδυ του Σαββάτου ο 28χρονος διεθνής στόπερ γνώρισε την αποθέωση από τους τιφόζι της Νάπολι, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας μετά την άφιξή του στο Ντίμαρο, ενώ το πρωί της Κυριακής το μενού είχε ξανά τη λέξη αποθέωση!

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Καρτσάτο για να προπονηθούν και όπως ήταν λογικό ο παίκτης που συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα αλλά και τις περισσότερες επευφημίες ήταν ο Κώστας Μανωλάς, φορώντας τη δεύτερη εμφάνιση της ομάδας, την χακί.

Ο επί μία πενταετία κεντρικός αμυντικός της Ρόμα άκουσε τους οπαδούς των "παρτενοπέι" να φωνάζουν ρυθμικά "Ole, ole, Kostas", και τους ανταπέδωσε το χειροκρότημα, αρχίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατο τρόπο την περιπέτειά του στον ιταλικό Νότο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανωλάς υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Νάπολι, με τον Μίνο Ραϊόλα να παίζει αποφασιστικο ρόλο στο να γίνει η μεταγραφή και να δεχτεί η ομάδα του ιταλικού Νότου να προσφέρει 4.000.000 ευρώ στο χρόνο στον Έλληνα στόπερ.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση τουΜανωλά με την Νάπολι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ