ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Περνάει ιατρικά ο Όσιμεν

Lille's Victor Osimhen, reacts after the first goal during his French League One soccer match between Lille and Lyon at the Lille Metropole stadium in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Victor Osimhen, reacts after the first goal during his French League One soccer match between Lille and Lyon at the Lille Metropole stadium in Villeneuve d'Ascq, northern France, Sunday, March 8, 2020. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Ο Βίκτορ Όσιμεν υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια ολοκληρώνει την μετακίνηση του από την Λιλ στην Νάπολι.

Η μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν στη Νάπολι φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τo RMC. Το κόστος της μεταγραφής του 21χρονου Νιγηριανού διεθνή αναμένεται να είναι κοντά στα 74 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Αυτό σημαίνει ότι η Νάπολι θα χρειαστεί να βρει κάποια χρήματα από μία ενδεχόμενη πώληση, με τον Καλιντού Κουλιμπαλί να είναι στην βιτρίνα των κυπελλούχων Ιταλίας και τις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ) να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του.

Την εφετινή σεζόν, ο νεαρός φορ είχε 18 γκολ και έξι ασίστ σε 38 συμμετοχές με τη Λιλ, ενώ είναι κι οχτώ φορές διεθνής με τη Νιγηρία, σημειώνοντας και τρία τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Michel Spingler

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ