ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Πάει για το μπαμ με Χάμες Ροντρίγκες

Real Madrid's James Rodriguez gestures to an assistant referee during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Aug. 27, 2016. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's James Rodriguez gestures to an assistant referee during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Aug. 27, 2016. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Νάπολι και μένει η ιταλική ομάδα να τα βρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του.

Το νέο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μέσος που έπαιξε φέτος ως δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ, θέλει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός του να είναι η Ιταλία και η Νάπολι.

Ο Κάρλο Άντσελότι φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο παίκτης βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Ζιντάν, αλλά και του Πέρεθ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πουλήσει πέντε παίκτες για να βάλει λεφτά στα ταμεία της και να προχωρήσει στην ενίσχυσή της. Έτσι, η Νάπολι φέρεται να είναι έτοιμη να πληρώσει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Κολομβιανό από τη Ρεάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "As" η Νάπολι σκέφτεται να προσφέρει στους Μαδριλένους το ποσό που υπήρχε ως ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιο του Χάμες Ροντρίγκες με την Μπάγερν Μονάχου, δηλαδή 42 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, μεγάλο ρόλο στις επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών θα παίξει και η παρουσία του Ζόρζε Μέντες.

Ο σπουδαίος μάνατζερ έχει καλές σχέσεις με τις διοικήσεις των δύο ομάδων, ενώ είναι εκείνος που εκπροσωπεί τον Χάμες Ροντρίγκες. Οπότε, οι επαφές αναμένεται να έχουν αίσιο τέλος για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ