ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Ο Γκατούζο έδιωξε τον Λοσάνο από την προπόνηση

Napoli coach Gennaro Gattuso shouts instructions during the Italian Serie A match between Lazio and Napoli at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Jan. 11, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Napoli coach Gennaro Gattuso shouts instructions during the Italian Serie A match between Lazio and Napoli at the Olympic stadium in Rome, Saturday, Jan. 11, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Δύο ημέρες πριν από τον τελικό του Coppa Italia μεταξύ της Νάπολι και της Γιουβέντους, ο προπονητής των "παρτενοπέι", Τζενάρο Γκατούζο έδιωξε τον Ίρβινγκ Λοσάνο από την προπόνηση, κατηγορώντας τον για έλλειψη προσπάθειας.

H Νάπολι προετοιμάζεται για τον τελικό του Coppa Italia με αντίπαλο τη Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης (17/06, 22:00, MEGA), με στόχο να κατακτήσει το Κύπελλο για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Ωστόσο, λίγα 24ωρα πριν από το σπουδαίο παιχνίδι, η ατμόσφαιρα εντός της ομάδας ήταν... ηλεκτρισμένη εξαιτίας ενός επεισοδίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Corriere dello Sport", o Tζενάρο Γκατούζο αποφάσισε να διώξει τον Ίρβινγκ Λοσάνο από την προπόνηση, καθώς ο Μεξικανός εξτρέμ παρουσίασε μία ραθυμία και μία έλλειψη προσπάθειας που εκνεύρισε τον Ιταλό τεχνικό. Ο 24χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες με τον Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο ανδρών να μην βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο "Ρίνο" διώχνει παίκτη από την προπόνηση, αφού είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και με τον Βραζιλιάνο, Άλαν. Βέβαια, δεν αποκλείεται η κίνηση του Γκατούζο να αφύπνισε και τους υπόλοιπους παίκτες, ως μία κίνηση τακτικής, ενόψει του μεγάλου ματς με τη "Γιούβε".

Photo Credits: Alfredo Falcone/LaPresse via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ