ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μύλος" με τον... φευγάτο Ιντέγε στην Τιάντζιν

"Μύλος" με τον... φευγάτο Ιντέγε στην Τιάντζιν

Ο Μπράουν Ιντέγε αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο από την Τιάντζιν ΤΕΝΤΑ της Κίνας, ωστόσο πλέον βρίσκεται στις ρεζέρβες της ομάδας και αρνείται να αγωνιστεί, με συνέπεια να βρίσκεται υπ' ατμόν!

Παρελθόν θα αποτελέσει από την Τιάντζιν ΤΕΝΤΑ σύντομα ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός φέρεται να τα έχει "σπάσει" με τον (νέο) προπονητή της ομάδας και τη διοίκηση και πλέον ανήκει στις ρεζέρβες του συλλόγου.

Η κακή πορεία του συλλόγου τη φετινή σεζόν τη φέρνει σε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο 28χρονος διεθνής μετράει μόλις τέσσερα γκολ σε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Μάλιστα, προ ημερών, η Τιάντζιν ανακοίνωσε την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του εξτρέμ της Άντερλεχτ, Φρανκ Ατσεαμπόνγκ, ο οποίος όντας από την Γκάνα, καταλαμβάνει θέση ξένου.

Για να αλλάξει η πορεία της ομάδας, η διοίκηση έδιωξε προ εβδομάδων τον Πορτογάλο προπονητή, Ζάιμε Πασέκο, και προσέλαβε τον Νοτιοκορεάτη Λι Λιμ Σάενγκ. Παρ' όλα αυτά, δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στα αποτελέσματα, με συνέπεια να υπάρξουν παρεμβάσεις στο ρόστερ.

Τα δύο αστέρια της ομάδας, ο Ιντέγε και ο Τζον Όμπι Μίκελ, αρχικά έμεναν εκτός ενδεκάδας και στη συνέχεια εκτός αποστολής.

Την Παρασκευή, η Τιάντζιν αντιμετώπιζε τη Τζιάνγκσου Σούνινγκ, σε ένα ντέρμπι παραμονής. Το ισόπαλο 1-1 κράτησε και τις δύο ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία.

Ο Μίκελ επρόκειτο να συμμετάσχει, έχοντας ξεπεράσει έναν τραυματισμό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Ιντέγε, από την πλευρά του, ζήτησε να μην αγωνιστεί για προσωπικούς λόγους, όπως εξήγησε ο τεχνικός της ομάδας σε συνέντευξη Τύπου.

Μετά από την ισοπαλία, όπως έγινε γνωστό, ο Ιντέγε αποχώρησε από την πρώτη ομάδα, απελευθερώνοντας θέση στο ρόστερ για τον Ατσεαμπόνγκ. Πλέον ανήκει στις ρεζέρβες και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του.

Ο Νιγηριανός είχε αποκτηθεί τον Φεβρουάριο του 2017 από τον Ολυμπιακό, με την κινεζική ομάδα να πληρώνει 12.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ