ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπριζ για Πέλκα, Καπίνο με 2.000.000 ευρώ τον καθένα

Μπριζ για Πέλκα, Καπίνο με 2.000.000 ευρώ τον καθένα

Η Μπριζ περιλαμβάνει στο μεταγραφικό πλάνο της τον Δημήτρη Πέλκα και τον Στέφανο Καπίνο, σύμφωνα με βελγική ιστοσελίδα και είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2.000.000 ευρώ έκαστος.

Δίνοντας 2.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και άλλα τόσα στον Ολυμπιακό, η Μπριζ είναι δυνατό να πάρει τον Δημήτρη Πέλκα και τον Στέφανο Καπίνο αντίστοιχα.

Αυτό αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα " voetbalnieuws.be" σε θέμα της για τα εννιά βασικά μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Μπριζ ενόψει Ιανουαρίου. Για τον Καπίνο αναφέρει ότι έχασε τη θέση του από τον Σίλβιο Προτό κάτω από την εστία του Ολυμπιακού κι ότι μπορεί να φύγει με 2.000.000 ευρώ (κάνει λόγο για συναίνεση του Ολυμπιακού σ' αυτό το ποσό), ενώ αναφέρεται σε ενδιαφέρον της Μπολόνια, της Νιούκαστλ και της Ουντινέζε για την απόκτησή του

Για τον Δημήτρη Πέλκα, εξάλλου, τον οποίο ο προπονητής της Μπριζ, Ιβάν Λέκο γνωρίζει πολύ καλά από την συνεργασία τους πριν δύο χρόνια όταν ήταν βοηθός του Τούντορ, επισημαίνεται ότι μπορεί να φύγει με ανάλογο ποσό και πως έχει την ικανότητα να παίζει τόσο στον άξονα, όσο και στα άκρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ