ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μποζίνοφ: Τον έδιωξε και η Πεσκάρα μετά από τρεις συμμετοχές

Parma's Valery Bojinov of Bulgaria celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Brescia, in Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Aug. 29, 2010. (AP Photo/Marco Vasini)
Parma's Valery Bojinov of Bulgaria celebrates after scoring a goal during their Serie A soccer match against Brescia, in Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Aug. 29, 2010. (AP Photo/Marco Vasini) ASSOCIATED PRESS

Η καριέρα του Βαλέρι Μποζίνοφ έχει πάρει την κατηφόρα και πλέον δεν μπορεί να σταθεί ούτε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Οι τραυματισμοί και ο χαρακτήρας του Βαλέρι Μποζίνοφ δεν τον άφησαν ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που περίμεναν όλοι. Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν το τελευταίο οκτάμηνο.

Ο 34χρονος επιθετικός μετά το πέρασμά του από τη Βουλγαρία ήθελε να γυρίσει στην Ιταλία και η Πεσκάρα του έδωσε την ευκαιρία που ζητούσε.

Έστω και σε επίπεδο Β Εθνικής ο Μποζίνοφ είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι έχει ακόμα πράγματα να προσφέρει. Το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται στα τέλη Αυγούστου, ωστόσο το διαζύγιο αναμένεται να έρθει νωρίτερα.

Σε αυτούς τους οκτώ μηνες ο Βούλγαρος έχει αγωνιστεί ελάχιστα, για την ακρίβεια σε μόλις τρία παιχνίδια. Μάλιστα, έχει καταφέρει να αποβληθεί και μία φορα χωρίς καν να πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα στι 26ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κροτόνε κι ενώ βρισκόταν στον πάγκο αποβλήθηκε επειδή έβρισε τον διαιτητή.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του ο Μποζίνοφ θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα και είχε φτάσει να αγωνίζεται σε ομάδες όπως η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι. Δυστυχώς, δεν έφτασε ποτέ στο επίπεδο που περίμεναν πολλοί με την πορεία του να είναι σταθερά καθοδική μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη το 2009.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ