ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: "Ο Κριστιάνο θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για το ιταλικό ποδόσφαιρο"

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon, right, shakes hands with Real Madrid's Cristiano Ronaldo after the Champions League, round of 8, first-leg soccer match between Juventus and Real Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, April 3, 2018. Real won 3-0. (AP Photo/Luca Bruno) (AP PHOTO/LUCA BRUNO)

Ο νέος γκολκίπερ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Τζανλουίτζι Μπουφόν, ξεκαθάρισε ότι δεν θα του προκαλούσε έκπληξη η μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώην ομάδα του, Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους αποχαιρέτησε ένα ίνδαλμα και ψάχνει να βρει ένα.. νέο. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι πλέον στο Παρίσι (παρουσιάστηκε τη Δευτέρα από την Παρί Σεν-Ζερμέν) κι όχι στο Τορίνο, όπου όλοι αναμένουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο "SkySport" ότι δεν θα του προκαλούσε έκπληξη η μετακίνηση του Πορτογάλου στη "Γηραιά Κυρία" και τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη διαφήμιση για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

"Δεν θα με εξέπληττε εάν έβλεπα τον Κριστιάνο στη Γιουβέντους, θα με έκανε χαρούμενο γιατί αυτό που χρειάζεται ο κόσμος της Γιουβέντους. Να βρει, δηλαδή, νέα ινδάλματα. Δεν είχα πρόβλημα να ήμασταν συμπαίκτες. Πρόβλημα είχα με τα γκολ που μου έβαλε στον τελικό και πέρυσι. Θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το ιταλικό ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Μπουφόν.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ