ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: "Δεν σεβάστηκε τον Ρανιέρι η Λέστερ"

Μπουφόν: "Δεν σεβάστηκε τον Ρανιέρι η Λέστερ"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν πήρε θέση για την απόλυση του συμπατριώτη του πρώην προπονητή της Λέστερ, Κλάουντιο Ρανιέρι, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του.

Πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν ταχθεί στο πλευρό του Κλάουντιο Ρανιέρι μετά την απόλυσή του από τη Λέστερ και θεωρούν πως η διοίκηση των "αλεπούδων" δεν σεβάστηκε τον Ιταλό προπονητή, ο οποίος πέρυσι την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη (και ίσως τελευταία) φορά στην ιστορία της.

Ένας εξ αυτών είναι και ο θρύλος της Γιουβέντους, Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος πήρε θέση υπέρ του συμπατριώτη του, θεωρώντας λάθος την απόφαση των ανθρώπων της Λέστερ.

"Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις αυτή την απόφαση που πάρθηκε. Για να πω την αλήθεια, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και να την κατανοεί. Αυτό που πέτυχε πέρυσι, ήταν κάτι αδιανόητο για την Premier League και όχι μόνο. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για αυτά που πέτυχε με τη Λέστερ.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα λείψουν οι προτάσεις για να συνεχίσει στον πάγκο άλλης ομάδας την καριέρα του. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, όταν και θα έχει ηρεμήσει. Μόλις γίνει αυτό, θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο γι' αυτόν και την οικογένειά του", είπε ο Μπουφόν για τον Ρανιέρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ