ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορντό: Θέλει τον Ζντίελαρ από την Παρτίζαν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως η Μπορντό έχει στο στόχαστρο της τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού Σάσα Ζντίελαρ και κινείται για την απόκτηση του από την Παρτίζαν. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων τους.

Ως μεταγραφικός στόχος της Μπορντό εμφανίζεται ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Σάσα Ζντίελαρ, με δημοσιεύματα από τη Σερβία να αναφέρουν πως οι άνθρωποι των Γάλλων έχουν βάλει στο στόχαστρο τους εδώ και καιρό τον 23χρονο διεθνή Σέρβο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα "telegraf.rs"¨η Μπορντό έχει ψηλά στη λίστα της τον διεθνή χαφ. Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές ενώ τονίζουν πως το deal θα μπορούσε να υλοποιηθεί με κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αν πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή τότε κερδισμένος θα βγει και ο Ολυμπιακός καθώς οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του και φυσικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να αποζημιωθεί και ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ