Μπόκα Τζούνιορς: Σολδάνο κι άλλοι 18 θετικοί στον κορονοϊό

Ο κορονοϊός χτύπησε για τα καλά την Μπόκα Τζούνιορς, η οποία στο πιο πρόσφατο τεστ που διενεργήθηκε στις 30 Αυγούστου, βρέθηκαν 19 εργαζόμενοι της ομάδας θετικοί, μεταξύ των οποίων και ο Φράνκο Σολδάνο που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Μπόκα Τζούνιορς, καθώς 14 παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Φράνκο Σολδάνο που ανήκει στον Ολυμπιακό, και 5 μέλη του τεχνικού επιτελείου βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, μόλις ένας παίκτης έχει συμπτώματα ενώ οι υπόλοιποι είναι ασυμπτωματικοί.

Το TyC Sports ωστόσο αναφέρει ότι συμπτώματα κορονοϊού εμφάνισαν οι Κάρλος Ισκιέρδος και Λεονάρντο Χάρα. Μάλιστα ένας από αυτούς, ο Ιβάν Μαρκόνε βρέθηκε θετικός εκ νέου στον ιό, με την πρώτη φορά στην οποία το τεστ του βγήκε θετικό να είναι στις 18 Αυγούστου.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται ότι όλοι είναι σε καραντίνα σε ξενοδοχείο και ότι δεν θα διεξαχθούν προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο για τρεις μέρες, μέχρι να διεξαχθούν νέα τεστ, τα οποία να βρεθούν αρνητικά. Ο προπονητής  της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο επέστρεψε σπίτι του για λόγους ασφαλείας, καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Photo Credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.