ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλάτερ σε Ινφαντίνο: "Η θέση που διάλεξες δεν είναι εύκολη"

Μπλάτερ σε Ινφαντίνο: "Η θέση που διάλεξες δεν είναι εύκολη"

"Καρφιά" με αποδέκτη τον διάδοχο του στην προεδρία της FIFA, Τζάνι Ινφαντίντο, εκτόξευσε μέσω επιστολής του ο Ζεπ Μπλάτερ. Διαβάστε αναλυτικά.

Δεν έχουν καν συμπληρωθεί 48 ώρες από τότε που ο Τζάνι Ινφαντίνο κέρδισε στις εκλογές της FIFA για τη θέση του προέδρου και ο Ζεπ Μπλάτερ φρόντισε να αφήσει τις αιχμές του μέσω επιστολής του στη γαλλική εφημεριδα "Journal du Dimanche":

"Είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι καλά ότι η δική σου ομοσπονδία, η UEFA, ήταν αυτή που δεν με στήριξε το 2013. Δεν με στήριξε όταν είχα εισηγηθεί αυτές τις μεταρρυθμίσεις που τώρα εσύ έχεις στα χέρια σου και ψηφίστηκαν από την FIFA και πρέπει τώρα να υλοποιήσεις", αναφέρει στην σχετική επιστολή ο Μπλάτερ και προσθέτει με νόημα:

"Η θέση που διάλεξες δεν είναι εύκολη. Περιμένουν από εσένα θαύματα. Αν χρειαστείς συμβουλές, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Την Παρασκευή στις 18:01 που ανακοινώθηκε η εκλογή σου ένα μεγάλο βάρος έφυγε από τους ώμους μου.

Δεν θα μπορούσα να έχω λιγότερες ευθύνες πια. Δεν είμαι πια πρόεδρος... Θα πρέπει επίσης να έχεις κατά νου ότι δεν έλαβες την απόλυτη υποστήριξη όλων των μελών".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ