ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλάτερ: "Δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο"

Μπλάτερ: "Δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο"
Μπλάτερ

Ο Ζεπ Μπλατερ παραχώρησε συνέντευξη στο BBC Sport και τόνισε πως δεν υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρο παρά μόνο μεμονωμένα περιστατικά.

Τι και αν η πολυετής θητεία του στον χώρο του ποδοσφαίρου και στα κοινά της FIFA έχουν συνδεθεί με ανομίες, οικονομικά σκάνδαλα και ένα κάρο... σκιές. Ο ίδιος θεωρεί πως όλα βαίνουν καλώς και υπάρχουν απλώς μεμονωμένα περιστατικά και όχι εκτεταμένη διαφθορά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο 79χρονος παραιτηθείς πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ζεπ Μπλάτερ, μίλησε στο BBC Sport και ουσιαστικά... καθάρισε το όνομά του σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο. Το θέμα είναι ποιοι πραγματικά τον πιστεύουν.

"Δεν είναι αλήθεια και αυτά που ακούγονται, είναι κατασκευασμένα. Το θεσμικό όργανο δεν είναι διεφθαρμένο και δεν υφίσταται διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει διαφθορά για μεμονωμένα άτομα και όχι κάτι οργανωμένο", ανέφερε με περίσσια άνεση ο Μπλάτερ, ενώ για τον εαυτό του σχολίασε ανάμεσα σε άλλα:

"Έχω ήσυχη την συνείδησή μου και γνωρίζω πως είμαι ειλικρινής ως άνθρωπος. Γνωρίζω αυτά που έχω κάνει και αυτά που δεν έχω κάνει και έχω να πω πως είμαι καθαρός".

Παράλληλα, δεν θέλησε να σχολιάσει για την διάδοχή κατάσταση στην προεδρία της FIFA και το αν θα είναι ο Μισέλ Πλατινί, αναφέροντας πως "μη ρωτάτε τον εκλεγμένο πρόεδρο να κάνει σχόλιο για τη μάχη της προεδρίας. Δε με νοιάζει, το κογκρέσο θα αποφασίσει, όχι εγώ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ