ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: "Υπερίσχυσε ο σεβασμός που έχω για Παναθηναϊκό"

Emirates's Al Ain Marcus Berg celebrates after scoring a goal during the first round of the Club World Cup soccer match between Al Ain Club and Team Wellington at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Emirates's Al Ain Marcus Berg celebrates after scoring a goal during the first round of the Club World Cup soccer match between Al Ain Club and Team Wellington at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 12, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Μάρκους Μπεργκ παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του μετά τη μεταγραφή του στην Κρασνοντάρ και εκεί δεν έκρυψε τους ιδιαίτερους δεσμούς του με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν μεταξύ των ομάδων που προσπάθησαν να κάνουν φέτος το κόλπο γκρόσο για να επιστρέψει ο Μάρκους Μπεργκ στην Ευρώπη μετά από τη διετή εμπειρία του στην Αλ Αΐν, ωστόσο ήταν η Κρασνοντάρ εκείνη που τα κατάφερε προσφέροντάς του ένα βασιλικό μονοετές συμβόλαιο με αποδοχές ύψους1.900.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον μάλιστα που επέδειξαν δύο ελληνικοί σύλλογοι για να τον αποκτήσουν έφερε σχετική ερώτηση στον Σουηδό διεθνή επιθετικό από ρεπόρτερ της " Aftonbladet", με τον άλλοτε κάπτεν του Παναθηναϊκού να βρίσκει μάλιστα την ευκαιρία μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα της πατρίδας του να αναφερθεί στο ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τους "πράσινους".

"Οι φήμες που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο μου με την Αλ-Αϊν είναι φανερό πως είχαν κάτι αληθές μέσα τους.

Ωστόσο εγώ είχα μέσα μου την σχέση μου με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο με συνδέει ένα απίστευτα ισχυρό συναίσθημα.

Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, εκτιμώ και νιώθω κολακευμένος από το ενδιαφέρον αυτό, όμως ο σεβασμός και το δέσιμο που είχα με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ πιο ισχυρός από κάθε άλλη επιλογή που είχα", τόνισε χαρακτηριστικά ο 33χρονος φορ.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ