ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: "Ώρα για ένα νέο κεφάλαιο"

Emirates's Al Ain Marcus Berg, second right, celebrates after Argentina's River Plate Javier Pinola, right, scores an own goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Al Ain Club and River Plate at the Hazza Bin Zayed stadium in Al Ain, United Arab Emirates, Tuesday, Dec. 18, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Berg, AP IMAGES/AP Photo/Hassan Ammar AP IMAGES/AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Μάρκους Μπεργκ που απασχολεί τον Ολυμπιακό, έκανε post στο instagram αποχαιρετώντας την Αλ Αΐν και υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Αλ Αΐν, όπου πήρε μεταγραφή μετά τον Παναθηναϊκό. Μετά τη διετία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο 33χρονος Σουηδός επιθετικός είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο διεθνής στράικερ που απασχολεί πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό έκανε post στο instagram, μέσω του οποίου αποχαιρέτησε την Αλ Αΐν. Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ήρθε η ώρα για ένα νέο κεφάλαιο. Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος για όσα πέτυχα και ανυπομονώ για νέες προκλήσεις".

Με την Αλ Αΐν ο Μπεργκ έκανε 60 συμμετοχές και σημείωσε 46 γκολ από το 2017. Ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει δύο φορές ότι "υπάρχει θέμα Μπεργκ", αλλά ο Σκανδιναβός δεν έχει πάψει να απασχολεί τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι φέρεται να του έχουν κάνει επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Για τη μεταγραφή του κινείται και η Αλ Αχλί από το Κατάρ. Προ ημερών μάλιστα εφημερίδα στη Ντόχα ανέφερε σε πρωτοσέλιδο πως υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του Μπεργκ, αλλά εκτιμάται πως μέχρι και αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά και ο έμπειρος επιθετικός περιμένει για να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Κατά την τετραετή του θητεία στον Παναθηναϊκό ο Σουηδός έβαλε 95 γκολ σε 151 συμμετοχές. Με την εθνική Σουηδίας έχει παίξει 67 φορές, με απολογισμό 18 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Γκέτεμποργκ, Χρόνινχεν και Αμβούργο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε 14 γκολ σε 29 παιχνίδια με την Αλ Αΐν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ