ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπεργκ: "Είμαι ανοικτός να ακούσω κάθε πρόταση"

Sweden's Marcus Berg celebrates after scoring his side's first goal during the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Romania and Sweden on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Sweden's Marcus Berg celebrates after scoring his side's first goal during the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Romania and Sweden on the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Friday, Nov. 15, 2019. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Ο Μάρκους Μπεργκ παραχώρησε συνέντευξη στο "Fotbollskanalen" και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ανοικτός να ακούσει κάθε πρόταση για το μέλλον του.

Στο "Fotbollskanalen" της πατρίδας του μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι ανοικτός να ακούσει κάθε πρόταση για το μέλλον του και δεν κλείνει καμία πόρτα το καλοκαίρι. Ο Σουηδός φορ της Κρασνοντάρ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και τα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει. Ο ίδιος μπορεί να υπογράψει όπου θέλει από τώρα και το τελευταίο σενάριο τον ήθελε να επιστρέφει στην Γκέτεμποργκ.

"Είναι λογικό με δεδομένη τη σχέση με την Γκέτεμποργκ να υπάρχει αυτό το σενάριο. Η επιστροφή μου δεν είναι πιο κοντά απ' ό,τι ήταν πριν έξι μήνες. Είμαι ειλικρινής με αυτό. Διάβασα όσα γράφτηκαν. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και με ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω ιδέα πως προέκυψαν όλα αυτά", ανέφερε αρχικά ο Μπεργκ, ο οποίος για το μέλλον του τόνισε:

"Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε πρόταση. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Για την ώρα, έχω μπροστά μου δέκα παιχνίδια με την Κράσνονταρ και μετά το Euro. Eστιάζω εκεί και μετά θα δούμε. Δεν αισθάνομαι άγχος. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα".

Καταλήγοντας, ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού τόνισε πως "τα παιδιά είναι σε μία ηλικία που το να ζουν στο εξωτερικό έχει θετικά και αρνητικά. Σημαντικό είναι και το θέμα της ασφάλειας. Όπου είμαι με τη γυναίκα μου, υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στη Σουηδία, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Δεν αισθανόμαστε πως η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ