ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπατσουαγί: "Αν δεν έπαιζα futsal, θα ήμουν νεκρός!"

Dortmund's Michy Batshuayi reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Michy Batshuayi reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Borussia Dortmund in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Μιτσί Μπατσουαγί αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε στην Τσέλσι προτού πάει δανεικός στη Ντόρτμουντ και στο πόσο πολύ τον βοήθησε το ποδόσφαιρο σάλας.

Ο Μιτσί Μπατσουαγί πήγε δανεικός από την Τσέλσι στη Ντόρτμουντ τον Γενάρη και για τον ίδιο ήταν λύτρωση, διότι ήταν παροπλισμένος από τον Αντόνιο Κόντε και έψαχνε χρόνο συμμετοχής σε μια ομάδα που θα τον εμπιστευόταν.

Ο διεθνής Βέλγος άσος μίλησε για την δύσκολη περίοδο στους μπλε και στο πώς βρήκε διέξοδο στο ποδόσφαιρο σάλας. Μάλιστα, με μια δόση υπερβολής ανέφερε πως αυτό ήταν που τον κράτησε ζωντανό.

Ο 25χρονος έκανε δηλώσεις στο "Onze Magaizine" και ανέφερε πως "στην Τσέλσι δεν σου επιτρέπουν να παίζεις futsal, αλλά εγώ το έκανα. Αν δεν έπαιζα futsal, θα ήμουν νεκρός. Δεν είπα τίποτα στους συμπαίκτες μου και σε κανέναν".

Συνεχίζοντας, ο Μπατσουαγί είπες ότι "περνάω το χρόνο μου 1-2 ώρες παίζοντας futsal. Είναι επιτακτικό για μένα. Μου επιτρέπει να αισθάνομαι καλύτερα, να είμαι απελευθερωμένος, να αισθάνομαι τη μπάλα, να σκοράρω και να απολαμβάνω τις στιγμές ευχαρίστησης με τους φίλους μου".

Αναφορικά με το μέλλον του, η Ντόρτμουντ θα ήθελε να τον αγοράσει από την Τσέλσι, όμως με την επικείμενη αποχώρηση του Κόντε αναμένεται να πάρει μια ακόμη ευκαιρία στους Λονδρέζους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ