ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Θέλει Χάαλαντ, αλλά όχι με 100 εκατ. ευρώ

Μπαρτσελόνα: Θέλει Χάαλαντ, αλλά όχι με 100 εκατ. ευρώ

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ζάλτσμπουργκ, αλλά τα 100 εκατ. ευρώ που ζητούν για τον 19χρονο φορ οι Αυστριακοί κρίνονται υπερβολικά.

Μια σειρά από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στη λίστα τους τον 19χρονο επιθετικό της Ζάλτσμπουργκ, Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι απίθανες επιδόσεις του Νορβηγού στράικερ τον έχουν βάλει στο "μικροσκόπιο" γιγάντων του ποδοσφαίρου.

Μία από αυτές τις ομάδες που βλέπει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον ύψους 1.94 επιθετικό είναι η Μπαρτσελόνα, οι άνθρωποι της οποίας θεωρούν ότι ο νεαρός είναι ιδανικός για φορέσει τη "μπλαουγκράνα" φανέλα και να αποτελέσει τον επόμενο βασικό killer.

Παρόλα αυτά, τα 100.000.000 ευρώ που ζητά η Ζάλτσμπουργκ κρίνονται υπερβολικά. Αυτό έχουν μεταφέρει στο ESPN οι άνθρωποι της Μπάρτσα και μένει να φανεί αν τελικά καταθέσουν επίσημη πρόταση στους Αυστριακούς για την απόκτησή του.

Ο Χάαλαντ έφτασε τα πέντε φετινά χατ τρικ και μετρά πλέον 26 γκολ σε 18 συμμετοχές κατά την τρέχουσα σεζόν. Το συμβόλαιό του στη Ζάλτσμπουργκ εκπνέει το 2023. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ESPN, η Μπάρτσα βλέπει στο πρόσωπο του Νορβηγού τον ιδανικό αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες, αλλά όχι με τα χρήματα που ζητά η ομάδα της Αυστρίας.

Ομάδες της Premier League, όπως επίσης και οι Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους έχουν επίσης συνδεθεί με την περίπτωσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ