ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα, Πόρτο και... Λίνκολν οι τρεις αήττητες

Μπαρτσελόνα, Πόρτο και... Λίνκολν οι τρεις αήττητες

Τρεις ομάδες από την Ιβηρική, πλέον, συνεχίζουν να βαδίζουν αήττητες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα της Βικτόρια Πλζεν. Μπαρτσελόνα, Πόρτο και η... Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ αρνούνται να ηττηθούν.

Πέφτουν σιγά-σιγά τα "κάστρα" των αήττητων ομάδων σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας πρωταθλήματος στην Ευρώπη κι έχουν μείνει μόνο τρεις.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου η Ντίναμο γνώρισε την ήττα (0-1) στο Ζάγκρεμπ από τη Χάιντουκ Σπλιτ για το πρωτάθλημα Κροατίας, ενώ τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου η Βικτόρια Πλζεν έπεσε θύμα έκπληξης από την προτελευταία (15η) του πρωταθλήματος Τσεχίας, Βισότσινα, και ηττήθηκε στην έδρα της με το ίδιο σκορ (0-1).

Έτσι το δρόμο του αήττητου συνεχίζουν να βαδίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μόνον οι Μπαρτσελόνα, Πόρτο και η... Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ.

Οι "μπλαουγκράνα" σε 25 ματς στη La Liga (Ισπανία) έχουν 20 νίκες και 5 ισοπαλίες, οι "δράκοι" σε 24 ματς στην Primeira Liga (Πορτογαλία) έχουν 20 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς σε 13 ματς στην πρώτη κατηγορία του Γιβραλτάρ έχει 12 νίκες και 1 ισοπαλία. Και οι τρεις οδηγούν την κατάταξη στις αντίστοιχες διοργανώσεις.

Η Μπαρτσελόνα έχει διαφορά 7 βαθμών από τη δεύτερη Ατλέτικο, η Πόρτο διαφορά 5 από τις ισοβαθμούσες Μπενφίκα και Σπόρτινγκ ενώ η Λίνκολν 10 βαθμών από τη δεύτερη Europa (με ένα ματς λιγότερο όμως). Σύμπτωση; Και οι τρεις είναι από την Ιβηρική χερσόνησο!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ