ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα και Ρόμα αντάλλαξαν τρομερά μηνύματα για τον... GOAT Μέσι!

Μπαρτσελόνα και Ρόμα αντάλλαξαν τρομερά μηνύματα για τον... GOAT Μέσι!

Η Ρόμα ονειρεύεται την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι μέσω του επίσημου προφίλ της στο Twitter και η Μπαρτσελόνα την... ευχαρίστησε με ιδιαίτερο τρόπο. Διαβάστε το story.

Η Ρόμα θριάμβευσε πέρυσι επί της Μπαρτσελόνα (3-0 στην Ρώμη) και την άφησε εκτός ημιτελικών Champions League, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως οι Ρωμαίοι δεν τρέφουν μεγάλο σεβασμό απέναντι στο σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε και ειδικότερα σε μία μονάδα του: τον Λιονέλ Μέσι.

Φρόντισαν μάλιστα να το δείξουν με εμφατικό τρόπο όταν θέλησαν να πάρουν θέση στο ερώτημα που έθεσε (στους φιλάθλους) το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sky Sports για το "Ποιον παίκτη αγαπάτε και θα θέλατε να δείτε αυτόν τον μήνα να τον παίρνει η ομάδα σας";

Ο άνθρωπος λοιπόν που διαχειρίζεται το λογαριασμό των "τζαλορόσι" στο Twitter, στην αγγλική βερσιόν του, επέλεξε τον Μέσι και μάλιστα δίπλα στο όνομά του έγραψε τη λέξη GOAT, με τα αρχικά αυτά να μεταφράζονται ως Greatest Of All Time, ήτοι ο σπουδαιότερος παίκτης όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

Παρά το γεγονός όμως ότι ο ευσεβής πόθος για την αρπαγή του Μέσι θα παραμείνει όνειρο για τους Ρωμαίους, οι άνθρωποι της "Μπάρσα" αισθάνθηκαν κολακεία με το παραπάνω τιτίβισμα και απάντησαν ως εξής: "Αν ξέρεις, ξέρεις".

Φυσικά, ήθελαν από την πλευρά τους να επικροτήσουν την προτίμηση της Ρόμα, την ώρα που η Γιουβέντους αποφάσισε να επενδύσει το περασμένο καλοκαίρι πάνω από 100.000.000 ευρώ για να κάνει δικό της το αντίπαλο δέος του Αργεντινού, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ