ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Έτσι παίρνει Νεϊμάρ και Μαρτίνες

Μπαρτσελόνα: Έτσι παίρνει Νεϊμάρ και Μαρτίνες

Η επόμενη σεζόν αναμένεται να βρει αρκετά αλλαγμένη την Μπαρτσελόνα με τους φευγάτους να της λύνουν τα χέρια για την απόκτηση των Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Είναι δεδομένο πως η μέρα μετά τον κορονοϊό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις σε όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Παράλληλα, είναι σίγουρο πως φέτος το καλοκαίρι δύσκολα θα δούμε μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων με τις ομάδες να πηγαίνουν σε μία λύση αλά ΝΒΑ.

Ποια είναι αυτή; Οι ανταλλαγές παικτών οι οποίες θα μπορέσουν να μειώσουν την ανάγκη για ρευστό.

Φυσικά, για να μπορέσει μία ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές και μάλιστα για να αλλάξει σημαντικά το προφίλ της θα πρέπει να έχει παίκτες που να μπορεί να δώσει ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Μία από αυτές που θα έχουν αυτή τη δυνατότητα είναι δίχως αμφιβολία η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν ήδη βγάλει αρκετούς παίκτες στη βιτρίνα για ενδεχόμενες ανταλλαγές.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΙΜΑΡ

Σίγουρα ένα από τα σίριαλ που θα μας απασχολήσουν και αυτό το καλοκαίρι είναι αυτό του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη και ήδη οι δύο πλευρές ψάχνουν τρόπο για να γίνει το deal.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα έδινε τον παίκτη τσάμπα και σίγουρα η Μπαρτσελόνα δεν έχει πολλά λεφτά να δώσει. Κάπου εδώ φαίνεται να μπαίνει στην εξίσωση ο Γκριεζμάν. Ο Γάλλος δεν έπεισε στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, δεν βρήκε το ρόλο του στην ομάδα και σίγουρα δεν βοήθησε όσο θα περίμενε κανείς.

Έτσι, οι Καταλανοί σκέφτονται να τον εντάξουν στα ανταλλάγματα για να μειώσουν το κόστος μιας ενδεχόμενης επιστροφής του Νεϊμάρ στη Βαρκελώνη.

Ο ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ

Το άλλο μεγάλο όνομα που κυνηγά η Μπαρτσελόνα είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Οι "μπλαουγκράνα" τα έχουν βρει με την πλευρά του παίκτη ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με την Ίντερ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να τα βρει και με τους νερατζούρι. Η Ίντερ έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη η οποία μέχρι τα μέσα Ιουλίου είναι στα 111 εκατομμύρια ευρώ και από εκεί και πέρα η ομάδα του Μιλάνου μπορεί να ζητήσει ότι θέλει.

Inter Milan's Lautaro Martinez, left, celebrates after scoring his side's opening goal as Dortmund's Achraf Hakimi walks during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Inter Milan's Lautaro Martinez, left, celebrates after scoring his side's opening goal as Dortmund's Achraf Hakimi walks during the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Inter Milan, in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 5, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Όπως και στην περίπτωση του Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα και εδώ έχει να δώσει αρκετούς παίκτες. Ράκιτιτς, Βιδάλ, Κοουτίνιο, Σεμέδο και Ντεμπελέ είναι αυτοί που φέρονται να έχουν προταθεί στην Ίντερ, αν και δεν αποκλείεται να πέσουν στο τραπέζι κι άλλα ονόματα.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θεωρούν ότι ο 22χρονος επιθετικός είναι ο καλύτερος διάδοχος του Σουάρες και για αυτό το λόγο θέλουν να τον αποκτήσουν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ