ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Δηλώσεις-σοκ του Ντουγκαρί κατά του Μέσι

Barcelona's Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Angel Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Angel Fernandez) AP PHOTO/ANGEL FERNANDEZ

Ο παροπλισμός του Αντουάν Γκριεζμάν από τον Κίκε Σετιέν έχει βάλει φωτιά στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, με τον Κριστόφ Ντουγκαρί να επεμβαίνει για να επιτεθεί με απίστευτες εκφράσεις κατά του Λιονέλ Μέσι!

Δεν έφτανε στην Μπαρτσελόνα το νέο σοκ (μετά από αυτό με την Θέλτα) με την απώλεια βαθμών κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης που απειλεί να την αφήσει στο -4 από την Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα οι Καταλανοί έχουν να αντιμετωπίσουν και τα απόνερα, που έχουν ως πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Και αυτό γιατί ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής τείνει να μετατραπεί από σταρ σε μία ρεζέρβα πολυτελείας, με τον Κίκε Σετιέν να δίνει πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής στον Γκριεζεμάν στα τελευταία ματς με αποκορύφωμα το ντέρμπι με την Ατλέτικο που τον πέρασε στο 90' αντί του Βιδάλ.

Η συμπεριφορά του 61χρονου Ισπανού απέναντι στον πρώην παίκτη των ροχιμπλάνκος είχε ως συνέπεια να ξεσπάσουν μέσω των social media ο πατέρας και ο αδερφός του παίκτη (με τον ίδιο να κρατάει πάντως χαμηλούς τόνους και να αποδέχεται σιωπηρά τις αποφάσεις του Σετιέν), ενώ το χειρότερο είναι πως επενέβη στην υπόθεση και ο Κριστόφ Ντουγκαρί.

Ο άλλοτε φορ της εθνικής Γαλλίας (σήκωσε το Μουντιάλ το 1998, είκοσι χρόνια πριν πανηγυρίσει τον ίδιο τίτλο ο Γκριεζμάν) και νυν τηλεσχολιαστής καταπιάστηκε με το "κεφάλαιο Γκριεζμάν" και δεν δίστασε να εξαπολύσει απίστευτους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Λιονέλ Μέσι.

"Ποιον πρέπει να φοβάται ο Γκριεζμάν; Ένα παιδάκι που έχει ύψος 1 μέτρο και 50 εκατοστά και είναι μισοαυτιστικός; Εάν υπάρχει πρόβλημα μπορεί να του δώσει μία σφαλιάρα στο πρόσωπο", είπε αρχικά στο "RMC Sport" ο Ντουγκαρί, για να βάλει επίσης στο στόχαστρό του και τον Κίκε Σετιέν, λέγοντας:

Former Olympique Marseille soccer player Christophe Dugarry leaves Marseille Law Courts, Wednesday, March 22, 2006. Fourteen people, including former coach Rolland Courbis and the club's main shareholder Robert Louis-Dreyfus, have been cited on embezzlement and bribery charges in a trial expected to last until March 31. The trial will try to establish if Louis-Dreyfus, Courbis and several other former club officials were guilty of illegal payments in the transfers of 15 players between 1997 and 1999. (AP Photo/Claude Paris)
Former Olympique Marseille soccer player Christophe Dugarry leaves Marseille Law Courts, Wednesday, March 22, 2006. Fourteen people, including former coach Rolland Courbis and the club's main shareholder Robert Louis-Dreyfus, have been cited on embezzlement and bribery charges in a trial expected to last until March 31. The trial will try to establish if Louis-Dreyfus, Courbis and several other former club officials were guilty of illegal payments in the transfers of 15 players between 1997 and 1999. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δηλώσεις του Ντουγκαρί προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση καθώς προσέβαλε με πολύ άσχημο τρόπο πάρα πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από αυτισμό, με τον Ντουγκαρί να αναγκάζεται να αναδιπλωθεί και να απολογηθεί μέσω των social media:

"Λυπάμαι ειλικρινά για τις δηλώσεις μου σχετικά με τον Λιονέλ Μέσι. Δεν ήθελα να προσβάλω άτομα με αυτιστικές διαταραχές, δεν ήταν η πρόθεσή μου.

Ζητώ συγνώμη από τους ανθρώπους που έχω προσβάλλει και θα το κάνω ξανά και σε live σύνδεση", έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Δώρο τίτλου από "Ατλέτι" στην Ρεάλ
Σετιέν: "Δεν νιώθω ότι απειλούμαι"
Μπαρτσελόνα: Στα "ραντάρ" των Άρσεναλ και Ίντερ ο Γκριεζμάν
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ