ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μπαμ" με Ντε Ρόσι η Μπόκα Τζούνιορς!

Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates with forward Edin Dzeko, background, after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Roma midfielder Daniele De Rossi celebrates with forward Edin Dzeko, background, after scoring his side's first goal during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, March 6, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Η Μπόκα Τζούνιορς κατάφερε να πείσει τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να κλείσει σε εκείνη την καριέρα του, με τα ιταλικά ΜΜΕ να γράφουν πως ο Ιταλός μέσος είναι έτοιμος να υπογράψει οκτάμηνο συμβόλαιο με τους "χενέιζες".

Ούτε Φιορεντίνα, ούτε φινάλε καριέρας αλλά... Μπόκα Τζούνιορς! Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη καθώς -όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ το βράδυ της Τρίτης- αποφάσισε να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την καριερα του στην Μπόκα Τζούνιορς, η οποία κατάφερε να τον πείσει μέσω του νυν αθλητικού διευθυντή της και άλλοτε συμπαίκτη του στην Ρόμα (από το 2009 μέχρι το 2014), Νικολάς Μπουρδίσο.

Τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο πρώην αρχηγός των Ρωμαίων αναμένεται στο Μπουένος Άιρες την Παρασκευή ή το Σάββατο, με την δευτεραθλήτρια Λατινικής Αμερικής να έρχεται σε συμφωνία μαζί του για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας οκτώ μηνών (την 1η Μαρτίου λήγει το πρωτάθλημα στην Αργεντινή) έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο του 2017 σε ιταλικό περιοδικό, ο επί 18 συναπτά έτη παίκτης της Ρόμα, είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς και να παίξει στο Μπομπονέρα.

"Ήθελα να παίξω στην Μπόκα στα 20, στα 25 ή στα 35 μου χρόνια. Ήταν πάντα μία από τις επιθυμίες μου. Θα μου άρεσε να ήμουν στο γήπεδο σε ένα ματς κόντρα στην Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα. Όταν βλέπω αυτό το στάδιο ανεβαίνω ψυχολογικά", είχε δηλώσει ο Ντε Ρόσι, με τα λόγια αυτά να αποδεικνύονται προφητικά...

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ