ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλοτέλι: Σε επαφές με την Φλαμένγκο

Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Ροντόλφο Λαντίμ, αποκάλυψε ότι η ομάδα του έχει κάνει κρούση στον Μπαλοτέλι με τον Ιταλό να είναι θετικός στο να μετακομίσει στην Βραζιλία.

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του αναζητά ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο 28χρονος Ιταλός επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Μαρσέιγ και ψάχνει την νέα του πρόκληση. Ενδιαφέρον έχει υπάρξει από αρκετές ομάδες μέχρι τώρα.

Καμία, όμως περίπτωση δεν έχει προχωρήσει.

Ο τελευταίος σύλλογος που προστέθηκε στη σχετική λίστα με τον πιο επίσημο τρόπο είναι η Φλαμένγκο. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει κάνει ήδη την πρώτη κρούση στον Μπαλοτέλι, ο οποίος φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην Βραζιλία.

Τουλάχιστον, αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου. Ο Ροντόλφο Λαντίμ τόνισε: "Έχει γίνει ήδη μία επαφή με τον Μπαλοτέλι, ο οποίος είναι θετικός στο να έρθει στην Βραζιλία".

Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει συνέχεια στο ενδιαφέρον της Φλαμένγκο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ