ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο για το επεισόδιο Σον - Λορίς: "Ήταν υπέροχο"

Tottenham's manager Jose Mourinho walks in the pitch prior the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton FC at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Monday, July 6, 2020. (Richard Heathcote/Pool via AP)
Tottenham's manager Jose Mourinho walks in the pitch prior the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Everton FC at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Monday, July 6, 2020. (Richard Heathcote/Pool via AP) RICHARD HEATHCOTE/POOL VIA AP

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ερωτήθηκε για το επεισόδιο που είχαν στην ανάπαυλα του αγώνα με την Έβερτον, οι Ούγκο Λορίς και Σον, υποστηρίζοντας πως ήταν υπέροχο ό,τι συνέβη, καθώς οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση. (VIDEOS)

H Tότεναμ επικράτησε 1-0 της Έβερτον για την 33η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε σε τροχιά ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά η αναμέτρηση επισκιάστηκε από την έντονη λογομαχία των Ούγκο Λορίς και Σον στην ανάπαυλα. Μπορεί οι δύο ποδοσφαιριστές να συμφιλιώθηκαν στο τέλος του αγώνα, με μία αμοιβαία αγκαλιά, αλλά όπως είναι λογικό, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το επεισόδιο.

Ο "Special One" δεν μάσησε τα λόγια του και έδωσε μία διαφορετικά εξήγηση για την αψιμαχία των δύο παικτών του: "Ήταν υπέροχο. Πιθανότατα είναι συνέπεια των συζητήσεών μας στα αποδυτήρια. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για ό,τι συνέβη, τότε αυτός είμαι εγώ. Επειδή άσκησα κριτική στους παίκτες μου γιατί δεν ήταν αρκετά επικριτικοί με τον εαυτό τους και με τους συμπαίκτες τους. Τους ζήτησα να απαιτούν περισσότερα. Τους ζήτησα να απαιτούν περισσότερα από τους άλλους. Τους ζήτησα να βάλουν το ομαδικό πνεύματα στην ομάδα, το οποίο θα δώσει ό,τι μας έλειπε και οι ίδιοι θα δίνουν τα πάντα σε κάθε αγώνα.

Το επεισόδιο στο τέλος του αγώνα, με πρωταγωνιστές ένα φανταστικό παιδί όπως ο Σον και τον αρχηγό της ομάδας (σ.σ. Λορίς) , δείχνει πως εκείνη την στιγμή ο Λορίς ένιωσε πως έπρεπε να πει του συμπαίκτη του ότι χρειάζεται να δώσει περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ειπώθηκαν κάποιες άσχημες λέξεις, δεν ξέρω αν σπρώχτηκαν κιόλας, αλλά είναι σημαντικό για την εξέλιξη της ομάδας να απαιτεί πράγματα ο ένας από τον άλλον. Ήμουν ευχαριστημένος απ' αυτό. Και τους είπα στα αποδυτήρια πως στο δεύτερο μέρος είμαι σίγουρος πως θα παλέψετε για τη νίκη μέχρι το τέλος".

Θυμηθείτε το επεισόδιο των δύο παικτών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τότεναμ: Αρπάχτηκαν Λορίς και Σον
Τότεναμ - Έβερτον 1-0: Επιστροφή στις νίκες και την ευρωπαϊκή μάχη
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ