ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοντερέι: Το συγκλονιστικό σκίτσο με τον μικρό Φαρίντ να πανηγυρίζει στον παράδεισο

Μοντερέι: Το συγκλονιστικό σκίτσο με τον μικρό Φαρίντ να πανηγυρίζει στον παράδεισο

Ένα σκίτσο που δείχνει τον αδικοχαμένο Φαρίντ Μοχάμεντ να πανηγυρίζει στον παράδεισο την κατάκτηση του μεξικανικού πρωταθλήματος από την Μοντερέι έγινε viral. (Photo)

Ο Αντόνιο Μοχάμεντ οδήγησε την Μοντερέι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του Μεξικού μετά από εννιά χρόνια και εκπλήρωσε την υπόσχεση που είχε δώσειστον αδικοχαμένο γιο του. Μία ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την κατάκτηση του τίτλου και προκάλεσε συγκίνηση σε όλο τον κόσμο.

Ο Φαρίντ Μοχαμέντ γεννήθηκε στην τελευταία του σεζόν του πατέρα του, Αντόνιο, ως ποδοσφαιριστής στην Τόρος Νέσα, ενώ στην διετία που πέρασε στην Μοντερέι ήταν η μασκότ της ομάδας. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Αντόνιο Μοχάμεντ και ο γιος του βρίσκονταν στην Γερμανία το 2006 για να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, όταν ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο όχημά τους.

Ο μικρός Φαρίντ άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο Αργεντινός κόουτς χρειάστηκε να δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πριν πεθάνει ο Φαρίντ ζητούσε από τον πατέρα του να επιστρέψει στην Μοντερέι και να κατακτήσει έναν τίτλο μαζί της.

Αυτό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας και η κόρη του Αντόνιο και αδελφή του αδικοχαμένου, Φαρίντ, Μάιρα δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media. Το μήνυμα συνοδευτόταν από ένα σκίτσο που έγινε viral.

Δείτε το χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ