ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοναδική γκολάρα από Έντερ, άγαλμα ο τερματοφύλακας!

Portugal's Eder celebrates with a white glove after scoring during the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Portugal's Eder celebrates with a white glove after scoring during the Euro 2016 final soccer match between Portugal and France at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, Sunday, July 10, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Πορτογάλος επιθετικός με ένα θεαματικό γυριστό σουτ, έσωσε την Λοκομοτίβ Μόσχας από τον αποκλεισμό, καθώς ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης κόντρα Μπαλτίκα. Στην παράταση οι Μοσχοβίτες πήραν την πρόκριση.

Ακόμα μία φορά ντύθηκε ήρωας ο Έντερ. Μετά τον τελικό του 2016 και το νικητήριο γκολ του κόντρα στην Γαλλία, ο Έντερ πέτυχε ακόμα ένα σημαντικό τέρμα χτες κόντρα στην Μπαλτίκα.

Φυσικά και δεν είναι ίδιας σημασίας να χαρίζεις το Euro στην Πορτογαλία και άλλο να ισοφαρίζεις στο Κύπελλο Ρωσίας. Είναι όμως και τα δύο σημαντικά. Ειδικά το χθεσινό τέρμα που πέτυχε ο 30χρονος επιθετικός κόντρα στην Μπαλτίκα ήταν πραγματικά μοναδικό!

Μπορεί να μην βάζει πολλά γκολ τις τελευταίες τρεις σεζόν, αλλά χθες πέτυχε γκολάρα. Ο Έντερ βρέθηκε έξω από την περιοχή της αντίπαλης ομάδας, η μπάλα (μετά από σουτ) σηκώθηκε ψηλά, λουκούμι στο δεξί πόδι του Πορτογάλου, που με γυριστό άπιαστο σουτ άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ισοφάρισε την αναμέτρηση.

Για την ιστορία, η Λοκομοτίβ πήρε την πρόκριση με 3-2 κόντρα στην Μπαλτίκα στην παράταση και πέρασε στην επόμενη φάση επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Δείτε το τρομερό γκολ του Έντερ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ