ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mirror: "Η Σέλτικ θέλει δανεικό τον Ποντένσε"

Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) MARTIN RICKETT/PA VIA AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mirror", η Σέλτικ ζήτησε δανεικό τον Ντανιέλ Ποντένσε για την επόμενη σεζόν, αλλά προς το παρόν ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν έχει λάβει κάποια οριστική απόφαση.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τη Γουλβς, η οποία κατέβαλε σχεδόν 20.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για χάρη του, αλλά δεν έχει καταφέρει μεχρι στιγμής να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο 24χρονος εξτρέμ μετράει οχτώ συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League με τους "λύκους", εκ των οποίων οι επτά είναι ολιγόλεπτες. Προφανώς, αποτελεί μία επένδυση της αγγλικής ομαδας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται η επόμενη σεζόν να τον βρει μακριά από το Μολινό, καθώς όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της " Mirror", η Σέλτικ έχει ζητήσει τον Πορτογάλο διεθνή ως δανεικό. Προς το παρόν, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν εχει λάβει κάποια οριστική απόφαση για τον Ποντένσε, καθώς περιμένει να τον δει στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ