ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν: Άραβες επενδύουν στους Ιταλούς

AC Milan players celebrate after winning the Serie A soccer match between AC Milan and Empoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Friday, Feb. 22, 2019. AC Milan won 3-0. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan players celebrate after winning the Serie A soccer match between AC Milan and Empoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Friday, Feb. 22, 2019. AC Milan won 3-0. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Elliott Management είναι η εταιρία στην οποία ανήκει η Μίλαν, όμως ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι έρχεται επένδυση από την Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της ιταλικής εφημερίδας "Gazzetta dello Sport" μία ανώνυμη ομάδα από Άραβες επενδυτές ενδιαφέρονται για παραπάνω από 30% του μετοχικού πακέτου της Μίλαν.

Το επενδυτικό fund, στο οποίο ανήκει η Μίλαν, η "Elliott Management" ενημερώνει ότι διαθέτει την δύναμη να τρέξει μόνη της επιτυχώς την ιταλική ομάδα. Όμως, πάλι, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η εταιρία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μοιραστεί με κάποιο άλλο γκρουπ το κόστος της ιδιοκτησίας μίας ομάδας με τέτοια έξοδα.

Η Elliot Management αγόρασε την Μίλαν επίσημα τον Ιούλιο του 2018, όταν πήρε στα χέρια της την εταιρία του Κινέζου Λι Γιονκχόνγκ, τον οποίο το αμερικάνικο fund είχε δανείσει, με εκείνον να στέκεται ανήμπορος να αποπληρώσει το δάνειο και τελικά να χάνει την εταιρία του, αλλά και την ιταλική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Μίλαν: "Μαγεύει" και ο γιος του Πάολο Μαλντίνι!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ