ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Λουτσιάνο

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουτσιάνο Νέβες συμπαρασταθηκε στον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στην Κορίνθιανς, τερματοφύλακα Βάλτερ, για τον σοβαρό τραυματισμό του. (VIDEO)

Τη συμπαράσταση του σε έναν πρώην συμπαίκτη του στην Κορίνθιανς, ο οποίος υπέστη έναν εξίσου σοβαρό τραυματισμό, εξέφρασε ο Λουτσιάνο Νέβες. Με ανάρτηση στο Instragram, ο Βραζιλιάνος επιθετικός προσπάθησε να παρηγορήσει τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα, Βάλτερ, που έπαθε ρήξη στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού ποδιού.

Ο Βάλτερ τραυματίστηκε στην πρώτη του φετινή εμφάνιση, στη νίκη της Κορίνθιανς επί της Ατλέτικο Παραναένσε με 1-0. Μάλιστα, είχε συνδυάσει το ντεμπούτο του με απόκρουση πέναλτι, μία φάση που ανάρτησε ο Λουτσιάνο.

Ο Βάλτερ αισθάνθηκε πόνους λίγο πριν τη λήξη και τον αντικατέστησε ο νεαρός Κάικε. Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε η σοβαρή διάγνωση και ο Βάλτερ θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.

Ο Λουτσιάνο έγραψε στο μήνυμα του:

"Προσεύχομαι για σένα, ο Θεός να σε ευλογεί ώστε να αποθεραπευτείς σύντομα και να επιστρέψεις σε αυτό που αγαπάς περισσότερο. Ο Θεός είναι δίκαιος και σε περιμένει κάτι πολύ μεγάλο".

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ