ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήλον της έριδος για Ατλέτικο και Τσέλσι ο Καβάνι!

PSG's Edinson Cavani, center, scores his side's second goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Edinson Cavani, center, scores his side's second goal during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 29, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Ατλέτικο θέλει τον Έντινσον Καβάνι για αντικαταστάτη του Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ η Τσέλσι τον προορίζει για τη θέση του Άλβαρο Μοράτα.

Ο Έντινσον Καβάνι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ουρουγουανός στράικερ, φαίνεται πως έχει κάνει τον κύκλο του στη Γαλλία και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στα 31 του χρόνια, τουλάχιστον με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τον θέλει για αντικαταστάτη του Αντουάν Γκριεζμάν που είναι πρώτος στη λίστα της Μπαρτσελόνα, ενώ η Τσέλσι τον προορίζει για τη θέση του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος φημολογείται ότι επιστρέφει στη Γιουβέντους.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Η "Mundo Deportivo" κάνει λόγο για καταρχήν συμφωνία των "ροχιμπλάνκος" με τον Ουρουγουανό. Οι Μαδριλένοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γκριεζμάν, με τη Μπαρτσελόνα να προτίθεται να πληρώσει τη ρήτρα του το καλοκαίρι, ύψους 100.000.000 ευρώ.

Ο Καβάνι έχει 12.000.000 ευρώ καθαρά, μισθό στους Παριζιάνους, ποσό που θεωρείται υψηλό για την Ατλέτικο. Όμως, ο Ντιέγκο Σιμεόνε θεωρεί πως η απόκτησή του θα ενισχύσει την ομάδα του, αφού μαζί με τον Ντιέγκο Κόστα θα συνθέσουν ένα σούπερ δίδυμο. Επίσης, μια πιθανή έλευσή του θα κάλυπτε και το κενό του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ

Εξάλλου, δημοσιεύματα θέλουν τον Άλβαρο Μοράτα να επιστρέφει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους και η Τσέλσι φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Καβάνι.

Σύμφωνα με την "Tuttosport", οι "μπλε" του Λονδίνου έχουν ετοιμάσει πρόταση για τον 31χρονο και θέλουν να τον δελεάσουν, προκειμένου να προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Φέτος, ο Καβάνι μετράει 28 στη Ligue 1 και θεωρείται φορ που μπορεί να κάνει την διαφορά.

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ