ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεθυστικό gif: Ρονάλντο vs Μέσι στην απόλυτη σύγκριση!

Μεθυστικό gif: Ρονάλντο vs Μέσι στην απόλυτη σύγκριση!

Οι Μέσι, Ρονάλντο, Αγκουέρο, Ρούνεϊ, Μπενζεμά, Λεβαντόβσκι, Σουάρες και Μπενζεμά μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης για τα γκολ που έχουν πετύχει μεγαλώνοντας. Δείτε πού βρίσκονται οι δυο πρώτοι και πως διαμορφώνεται η κατάταξη.

Η ατέρμονη ποδοσφαιρική συζήτηση για το ποιος επιθετικός είναι καλύτερος και πιο αποτελεσματικός από τον άλλον, δεν θα σταματήσει ποτέ, ειδικά αν μιλάμε για τους κορυφαίους του πλανήτη. Άλλος στηρίζει τον Μέσι, άλλος τον Ρονάλντο, άλλος θεωρεί καλύτερο στράικερ τον Αγκουέρο ή τον Λουίς Σουάρες και διαμορφώνει αναλόγως και την επιχειρηματολογία του.

Πόσα ματς έχει παίξει, ποιους συμπαίκτες έχει, υπάρχουν πολλές παράμετροι γύρω από το θέμα. Εντούτοις, οι αριθμοί πολλές φορές λένε από μόνοι τους την αλήθεια. Το παρακάτω βίντεο αφορά τη σύγκριση ανάμεσα σε Μέσι, Ρονάλντο, Αγκουέρο, Ρούνεϊ, Μπενζεμά, Λεβαντόβσκι, Σουάρες και Μπενζεμά, οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία σύγκρισης σχετικά με τα γκολ που πέτυχαν στην ίδια ηλικία!

Ξεκινάει από την ηλικία των 20 ετών και 3 μηνών και ολοκληρώνεται στα 34 χρόνια που βρίσκεται σήμερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι στην κορυφή της κατάταξης. Το διάγραμμα αλλάζει συνεχώς τη σειρά των ποδοσφαιριστών, αφού αλλάζουν οι αριθμοί τους όσο κυλούν οι μήνες και τα χρόνια. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που αλλάζει η κατάταξή τους.

Στο ξεκίνημα ο Αγκουέρο βρίσκεται στην κορυφή και έπεται ο Ρούνεϊ, με τον Μέσι να παίρνει στη συνέχεια την πρωτοκαθεδρία. Το διάγραμμα ολοκληρώνεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι πρώτος, όμως είναι και μεγαλύτερος από τους υπόλοιπους. Ο Μέσι είναι 31 έτους και 8 μηνών και κάπου εκεί σταματάει να γράφει το κοντέρ, με τον CR7 να έχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων στην ηλικία των 33 ετών και 2 μηνών.

Το φινάλε βρίσκει τη σειρά κατάταξης ως εξής: Ρονάλντο, Μέσι, Σουάρες, Λεβαντόβσκι, Αγκουέρο, Ρούνεϊ, Ιγκουαΐν και Μπενζεμά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ