ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετακομίζει στο Ριάντ ο Καναβάρο

Fabio Cannavaro (ita) - Remise Ballon d Or France Football - 27.11.2006 - Foot Football - hauteur attitude pose portrait trophee coupe sourire oreillette
Fabio Cannavaro (ita) - Remise Ballon d Or France Football - 27.11.2006 - Foot Football - hauteur attitude pose portrait trophee coupe sourire oreillette M ROBINOT/PANORAMIC

Κάτοικος Σαουδικής Αραβίας για τους επόμενους οκτώ μήνες θα είναι ο Φάμπιο Καναβάρο, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της Αλ Νασρ του Ριάντ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο Φάμπιο Καναβάρο επιστρέφει στους πάγκους. Δεν θα καθήσει όμως σε αυτόν της εθνικής Ιταλίας διαδεχόμενος τον Αντόνιο Κόντε, σε περίπτωση που ο δεύτερος αποφασίσει να αποχωρήσει από τη "σκουάντρα ατζούρα" μετά το Euro 2016 (ήταν μεταξύ των υποψηφίων για τους "ατζούρι") αλλά σε αυτόν της Αλ Νασρ.

Η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (έχει έδρα το Ριάντ) έκανε πρόταση στον άλλοτε κάτοχο της Χρυσής Μπάλας για να αναλάβει το τιμόνι της και εκείνος αποδέχτηκε την πρόκληση, κάτι που σημαίνει πως για τους επόμενους οκτώ μήνες θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας.

Από το πόστο του προπονητή, ο Καναβάρο θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει και στο Champions League Ασίας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη ομάδα στην προπονητική καριέρα του μετά από τα εξαιρετικά αποτελέσματα που είχε στην Κίνα με την Γκουανζού Εβεργκράντε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ