ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μετά τον τελικό είδα τον Μέσι να κλαίει σαν μωρό που έχασε τη μητέρα του"

Argentina's Lionel Messi waits for trophy presentations after the Copa America Centenario championship soccer match, Sunday, June 26, 2016, in East Rutherford, N.J. Chile defeated Argentina 4-2 in penalty kicks to win the championship. (AP Photo/Julie Jacobson)
Μέσι AP PHOTO/JULIE JACOBSON

Ο άλλοτε βοηθός του Χεράρδο Μαρτίνο, Έλβιο Παολορόσο, αποκάλυψε ότι ο Λιονέλ Μέσι έκλαιγε μόνος με λιγμούς στις 02.00 τα ξημερώματα, μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής το 2016 στο Κόπα Αμέρικα. (VIDEO)

Η Αργεντινή έχασε από τη Χιλή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα το 2016, στη διαδικασία των πέναλτι (2-4). Προπονητής της Αργεντινής εκείνη την περίοδο ο Χεράρδο Μαρτίνο, με βοηθό τον Έλβιο Παολορόσο, ο οποίος προχώρησε σε αποκάλυψη για το πώς βίωσε την ήττα ο Λιονέλ Μέσι.

Ο συνεργάτης του Μαρτίνο ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Jogo Bonito για τον σταρ της "αλμπισελέστε": "Ήταν 02.00 τα ξημερώματα, μετά τον αγώνα. Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα τον Μέσι μόνο, να κλαίει σαν μωρό που έχασε τη μητέρα του. Ήταν πεσμένος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, απλά τον αγκάλιασα".

Η κανονική διάρκεια εκείνου του τελικού είχε ολοκληρωθεί δίχως τέρματα. Για την Αργεντινή αυτός ήταν ο δεύτερος στη σειρά χαμένος τελικός Κόπα Αμέρικα. Και το 2015 είχε υποστεί ήττα, πάλι από τη Χιλή.

AP Photo/Julie Jacobson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ