ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Μπέντο, και ο Περέιρα για Κίνα

Μετά τον Μπέντο, και ο Περέιρα για Κίνα
Βίτορ Περέιρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, αναφέρεται ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σανγκάη SIPG, από την οποία έφυγε ο Βίλας Μπόας για να λάβει μέρος στο Rally Dakar.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας έφυγε από τη Σανγκάη SIPG καθώς αποφάσισε να λάβει μέρος στο Rally Dakar του 2018. Η ομάδα της Κίνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό, κινείται πάλι για Πορτογάλο, για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, που ανήκει στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Μπόας.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Περέιρα θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στην Κίνα, για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση του κινεζικού συλλόγου. Ο 49χρονος Ίβηρας έχει δουλέψει στο παρελθόν μεταξύ άλλων και σε Πόρτο, Αλ Αχλί, Φενέρμπαχτσε και Μόναχο 1860.

Με τον Ολυμπιακό ο Περέιρα πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο το 2014-2015, ενώ έχει πάρει και δύο πρωταθλήματα με την Πόρτο. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός των Πειραιωτών εκπροσωπείται από τον μάνατζερ Κάρλος Γκονζάλβες.

Αυτός είχε εμπλακεί και στη μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε στην Τιανζίν Τέντα, από τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι ένας ακόμη πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Πάουλο Μπέντο, πάει να αναλάβει την κινεζική Chongqing Lifan.

Η Σανγκάη SIPG τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα της Κίνας που ολοκληρώθηκε προ ημερών. Σε αυτή την ομάδα παίζουν διάσημοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Χουλκ και ο Οσκάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ