ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά από δέκα μήνες βρήκε δουλειά ο Χάσι σε πρώην ομάδα του Λεμονή!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ.  (Eurokinissi Sports - LATO KLODIAN )
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ. (Eurokinissi Sports - LATO KLODIAN ) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ-Ραέντ από τη Σαουδική Αραβία. Επιστροφή στους πάγκους μετά από δέκα μήνες για τον Κοσοβάρο και μάλιστα στην ομάδα που εργάστηκε στο παρελθόν ο Τάκης Λεμονής!

Μετά από 10 μήνες στην ανεργία, ο Μπέσνικ Χάσι βρήκε δουλειά. Όχι στην Ευρώπη, αλλά στην Ασία. Η Αλ-Ραέντ από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την πρόσληψη του 46χρονου Κοσοβάρου τεχνικού στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Χάσι προσελήφθη από τον Ολυμπιακό στις 8 Ιουνίου 2018 κι απολύθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Πριν το πέρασμά του από τους "ερυθρόλευκους", είχα καθίσει στους πάγκους των Λέγκια κι Άντερλεχτ.

Η Αλ-Ραέντ ιδρύθηκε το 1954 και την περυσινή σεζόν εξασφάλισε την παραμονή της στην Pro League στα μπαράζ. Κατά σύμπτωση, από την τεχνική ηγεσία της Αλ-Ραέντ πέρασε στο παρελθόν ο διάδοχος του Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό, Τάκης Λεμονής, από το Σεπτέμβριο του 2015 έως το Φλεβάρη του 2016.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ