ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: "Ο γιος μου με ρωτάει, γιατί με σκοτώνουν στην Αργεντινή"

Argentina's Lionel Messi, right, fights for the ball with Venezuela's Juan Pablo during an international friendly soccer match between Argentina and Venezuela at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Argentina's Lionel Messi, right, fights for the ball with Venezuela's Juan Pablo during an international friendly soccer match between Argentina and Venezuela at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Friday, March 22, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Club 947" του Μπουένος Άιρες για την κατάσταση της Εθνικής Αργεντινής και τη γενικότερη κριτική που δέχεται ο σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στην Εθνική Αργεντινής μετά από 8 μήνες και σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Club 947" του Μπουένος Άιρες έκανε αποκαλύψεις για την κατάσταση της Αλμπισελέστε, καθώς και για την κριτική που δέχεται για τις εμφανίσεις του με την φανέλα της χώρας του.

Η πιο δυνατή δήλωση αφορά την κριτική που του ασκούν συχνά και γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή. Όλα αυτά τα εξήγησε μέσα από τα μάτια του μικρού του γιού: " Ήθελα να κερδίσω κάτι με την εθνική ομάδα, ήθελα να επιστρέψω και να γίνω όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα που επιθυμώ. Όταν πήρα την απόφαση να επιστρέψω, πολλοί άνθρωποι εναντιώθηκαν. Ο γιος μου, είπε: "Γιατί σε σκοτώνουν στην Αργεντινή, μπαμπά;". Τού απάντησα ότι είναι λίγοι όσοι το κάνουν αυτό, καταλαβαίνει ότι ο κόσμος με αγαπάει, του το δείχνω αυτό. Θα έπαιρνα αυτή την απόφαση έτσι κι αλλιώς. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν".

Για την αγάπη που τρέφει στην Αλμπισελέστε, ο Pulga ήταν ωμός: "Δεν θέλω να πουλάμε συνεχώς φούμαρα. Κάναμε πολλά πράγματα για την Εθνική, αλλά δεν έχουμε όλη την μέρα να λέμε πόσο αγαπάμε την ομάδα. Αν δεν ήθελα να πάω στην Εθνική, δεν θα πήγαινα".

Ο Μέσι γύρισε και πίσω στο χρόνο και σχολίασε όσα συνέβησαν το καλοκαίρι στη Ρωσία: "Μετά το Παγκόσμιο δεν μπορούσα να μιλήσω. Κλείστηκα στον εαυτό μου και υπέφερα μαζί με την οικογένειά μου. Ήθελα να ξεφύγω απ΄όλα,ακόμη και από την Εθνική. Μας ασκούσαν έντονη κριτική παρά τις επιτυχίες μας τα τελευταία χρόνια. Παίξαμε τρεις τελικούς, αλλά το ποδόσφαιρο κάνει κύκλους. Έφυγα από το παγκόσμιο και δεν μίλησα με κανέναν στην Ομοσπονδία της Αργεντινής. Τότε με πήρε ο Σκαλόνι, μου είπε να ξεκουραστώ και επειδή θα χτίζαμε κάτι ωραίο ήθελε να επιστρέψω".

Ακόμη, έκανε και σχόλιο για το υπάρχον ρόστερ της Εθνικής Αργεντινής: "Είναι μία καλή επιλογή από νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Έκαναν μία καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες. Πέρα από το παιχνίδι με την Βενεζουέλα, είδα υπέροχα πράγματα. Τους ήξερα, είτε από την ομάδα τους, είτε από την εθνική ομάδα. Τους συμπαθώ πολύ".

Επιπλέον, ρωτήθηκε ποιους θεωρεί τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη: " Ο Νεϊμάρ, ο Εμπαπέ, ο Αζάρ και ο Αγουέρο είναι οι καλύτεροι. Τον Ρονάλντο τον παίρνω μαζί μου. Μου λείπει ο Κριστιάνο από την Ισπανία. Ήταν ωραίο που τον είχα, αν και ήταν δύσκολο να τον βλέπω να σηκώνει κούπες. Σέβομαι την Γιουβέντους. Είναι μία υπέροχη ομάδα και ακόμη περισσότερο με τον Κριστιάνο. Ελπίζω να βρεθούμε μαζί στον τελικό".

Και κατέληξε: "Παίζω για τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου και αυτόν που απολαμβάνει αυτό που κάνω. Όσοι δεν με συμπαθούν θα πρέπει να με ανεχτούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Ιγκουαΐν είπε "αντίο" στην εθνική Αργεντινής
Νίκη χωρίς Μέσι η Αργεντινή (VIDEO)
Μέσι: Χάρτης με όλα τα γήπεδα του πλανήτη που έχει σκοράρει
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ