ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέλο: "Κλωτσούσαμε εναλλάξ τον Μέσι για να τον σταματήσουμε"

Μέλο: "Κλωτσούσαμε εναλλάξ τον Μέσι για να τον σταματήσουμε"

Ο Φελίπε Μέλο χαρακτήρισε τον Μέσι ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο και αποκάλυψε σε συνέντευξή του το "πονηρό τρικ" που εφάρμοζε για να τον σταματήσει σε ματς της Βραζιλίας με την Αργεντινή.

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην αργεντίνικη εφημερίδα "Clarin" ο Φελίπε Μέλο, με τον Βραζιλιάνο διεθνή μέσο να κάνει σύγκριση μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο αποθεώνοντας τον πρώτο και να αποκαλύπτει τι έκανε εκείνος για να περιορίζει τη δράση του όταν τον είχε αντίπαλο.

"Ο Μέσι είναι εκπληκτικός, ακόμα περισσότερο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο μπορεί να σκοράρει πέντε γκολ για την ομάδα σου αλλά ο Μέσι μπορεί να σκοράρει πέντε γκολ και να κάνει και τους συμπαίκτες του να σκοράρουν.

Είναι πιο ολοκληρωμένος", δήλωσε κατηγορηματικά ο Μέλο, για να αποκαλύψει το "μυστικό" των παικτών της εθνικής Βραζιλίας όταν καλούνταν να τα βάλουν μαζί του μέσα από ματς της Σελεσάο με την Αργεντινή.

Barcelona's Jordi Alba, right, celebrates with Barcelona's Lionel Messi before the goal he scored was disallowed after a VAR decision during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Jordi Alba, right, celebrates with Barcelona's Lionel Messi before the goal he scored was disallowed after a VAR decision during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, March 7, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

"Είναι μοναδικός ποδοσφαιριστής. Όταν τον αντιμετωπίζαμε με την Βραζιλία, συνηθίζαμε να λέμε "θα τον κλωτσάμε από μία φορά ο καθένας, θα πρέπει να κάνουμε rotation στα χτυπήματα".

Αν δεν τον κλωτσούσαμε, ήταν πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Δεν θέλαμε να τον χτυπήσουμε, απλά να κόψουμε το ρυθμό του και να τον εκνευρίσουμε. Αυτή ήταν η τακτική μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ