ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέγα σκάνδαλο με διαιτητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Saudi Arabia referee Fahad Al Mirdasi, right, is surrounded by player's from Hungary after awarding penalty to Brazil during their U20 soccer World Cup match in New Plymouth, New Zealand, Thursday, June 4, 2015. (AP Photo/Ross Setford)
Saudi Arabia referee Fahad Al Mirdasi, right, is surrounded by player's from Hungary after awarding penalty to Brazil during their U20 soccer World Cup match in New Plymouth, New Zealand, Thursday, June 4, 2015. (AP Photo/Ross Setford) AP PHOTO/ROSS SETFORD

Ισόβιος αποκλεισμός επιβλήθηκε στον 32άχρονο διαιτητή, Φαχάντ Αλ-Μιρντασί, ο οποίος θα σφύριζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018! Προσπάθησε να "στήσει" τον τελικό Κυπέλλου στη Σαουδική Αραβία!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας τιμώρησε με ισόβιο αποκλεισμό τον 32άχρονο διαιτητή, Φαχάντ Αλ-Μιρντασί, ο οποίος είναι ένας απ' τους 36 διαιτητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018!

Ο Αλ-Μιρντασί προσπάθησε να "στήσει" τον τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, μεταξύ της Αλ-Φαϊζαλί και της Αλ-Ιτιχάντ.

Συγκεκριμένα, έστειλε μηνύματα στον πρόεδρο της Αλ-Ιτιχάντ μέσω της εφαρμογής "WhatsApp", ζητώντας του χρήματα τα να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει το Κύπελλο.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε την ομοσπονδία, η οποία ξεκίνησε έρευνα, βγάζοντας φυσικά τον Φαχάντ Αλ-Μιρντασί απ' τον τελικό. Αυτός που ανέλαβε να... σφυρίξει ήταν Μαρκ Κλάτεμπεργκ, με τον Άγγλο να είναι επικεφαλής των διαιτητών της Σαουδικής Αραβίας απ' τον περασμένο Φεβρουάριο.

Για την ιστορία, η Αλ-Ιτιχάντ επικράτησε με 3-1 στην παράταση, ενώ όσον αφορά στον Φαχάντ Αλ-Μιρντασί, ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι της διαιτησίας, αλλά αντί να πάει στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο, τερμάτισε την καριέρα του!

Η FIFA φυσικά έχει ζητήσει όλες τις λεπτομέρειες απ' την ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας και αναμένεται να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του.

AP Photo/Ross Setford

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ