ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με σούπερ χρήματα στο Ιράν ο Στραματσόνι

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ.(EUROKINISSI-ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ.(EUROKINISSI-ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI

Διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει αρκετά εκατομμύρια υπέγραψε με την Εστεγλάλ Τεχεράνης ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι. Με την υπογραφή του Παστορέλο έγινε η συμφωνία.

Ο δημοσιογράφος Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, γνωστός μεταγραφολόγος στην Ιταλία, αναλύει με δημοσίευμά του τους όρους της συμφωνίας του Αντρέα Στραματσόνι με την ιρανική ομάδα, Εστεγλάλ Τεχεράνης.

Προτού, όμως, μπούμε στις λεπτομέρειες να θυμίσουμε ότι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει στο πλευρό του τον Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς ο Αργεντινός θα βρίσκεται στο τιμ του "Στράμα".

Πάμε στα του Στραματσόνι τώρα. Σύμφωνα πάντα με τον προαναφερθέντα ρεπόρτερ, ο 44χρονος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Εστεγλάλ Τεχεράνης απολαμβάνοντας 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο, παράλληλα στο deal υπάρχει οψιόν ανανέωσης για τρίτη χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Στραματσόνι φέρεται να πηγαίνει στο Ιράν ο γνωστός ατζέντης, Φεντερίκο Παστορέλο ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων του Ρομέλου Λουκάκου, ενώ εμπλέκεται και με τους Τάσο Μπακασέτα και Μάρκο Λιβάγια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ